2016 Tesettür Hamile Giyim Modelleri

2

2016 Tesettür Hamile Giyim Modelleri, Rahat Elbiseler, Hamilelere Özel Tunik Modelleri ve Birbirinden Şık Hamile Kombinleri İle Sizlere Benzersiz Seçenekler Sunuyor.İşte Yeni Sezon Hamile Kıyafetleri !


2016 tesettür hamile giyim modelleri yine hamile tesettürlü bayanların vücut ölçülerine ve tesettür uygun koleksiyonlardan oluşuyor. Tesettür giyim sektörünün gelişmesi ile kapalı hamile giyim ürünlerine yönelik yeni tasarımlar da ünlü markaların koleksiyonlarında görmemiz mümkün.İşte yeni sezonun en güzel ve rahat hamile giyim modelleri.

Hamileyken bir çok bayan kendini iyi hissetmek ister.Bu dönemde kilo alındığı için estetik görünüşe daha da özen göstermek ister. Bu nedenle hamile bayanın üzerine rahat edeceği üzerini sarmayan ve dar olmayan kıyafetler tercih etmesi hem kendi hem de bebeği açısından daha rahat ve sağlıklı olduğunu söylemek isteriz.

Hamilelik Döneminde Giydiğiniz Kumaş Türüne Dikkat Edin !

2016 tesettür hamile kıyafetleri

2016 tesettür hamile kıyafetleri

Hamile bayanlarımızın öncelikle kumaş seçimlerinin pamuklu ve olabildiğince kaliteli kumaşlardan seçilmesi gerekiyor. Sonrasında tabi ölçülü giyinme ve vücut yapınıza uygun olarak giyinme önemli kriterler arasında geliyor.Hamilelik sürecinde mevsimine uygun olarak giyinmeye özen göstermelisiniz.

2016 Tesettür Hamile Kıyafetleri Trendleri

2016 tesettür hamile kıyafetlerine şöyle bir baktığımızda oldukça zengin seçeneklerin yer aldığını görüyoruz.Özellikle tunikler ,uzun salaş elbiseler, lastikli pantolonlar, uzun bluzler tesettürlü bayanalarımızın hamilelik döneminde en çok tercih ettikleri arasında yer alıyor.Bohem tarzın trend olduğu son yıllarda bu tarz kıyafetlerin 2016 tesettür hamile elbiselerine yansıdığını göreceksiniz.Bisiklet yaka tek parça elbise modelleri ile hamilelik döneminizde hem bohem tarzına sahip olup hem de rahat bir kıyafet seçimi yapmış olacaksınız.

Tesettür hamile gömleği

Tesettür hamile gömleği

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Hamilelik Döneminde Tesettür Giyim Kombini Nasıl Yapabiliriz ?

2016 tesettür hamile kıyafetleri kombinlerine gelecek olursak karın bölgesi rahat ve lastikli hamilelere özel pantolonlar üzerine bol tunik ve salaş hırkalarla rahat bir kombin yapılabildiğini görmekteyiz. Bu kombininizi yine rahat düz taban bir babet ile tamamlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra salaş elbise ve kot ceket kombinleri de hamilelik sürecine uygun tesettür kıyafet kombinleri arasında yer aldığını belirtmek isteriz dilerseniz böyle bir kombin yapabilirsiniz.

Hamile giyim 2016

Hamile giyim 2016

Kombin yaparken ilk tercihiniz rahatlık ve sağlık olduğunu unutmayın. Ölçülü ve yerinde bir kıyafet seçimi ile hamilelik döneminizin ne kadar rahat geçtiğini en azından giyim konusunda içinizin rahat olacağına emin olabilirsiniz.

Tesettürlü hamile bayanlar için özenle hazırladığımız 2016 tesettür hamile kıyafetleri galerimize bakabilir bu dönemde neler giyilmesi gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca yeni sezonun en rahat ve en güzel 2017 tesettür hamile elbiseleri modellerini linke tıklayarak görebilirsiniz.

2016 Tesettür Hamile Kıyafetleri Resimli Galerisi

2 Yorumlar
  1. Xxx diyor

    Neden fiyat vermediniz

  2. Selen diyor

    Ever been fiyati vermediniz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş