2017 Kış Sezonunun En Güzel Kabanları

0

Soğuk kış havalarının vazgeçilmezi tesettür kabanlarda yeni trend tasarımlar, yeni sezon 2017 kaban modellerinde hakim renkler ve en şık tesettür kaban kombinleri


Soğuk havaların yaklaştığı bu dönemde belkide en ihtiyacımız olan parça kabanlar olduğunu söyleyebiliriz. Artık günümüzde muhafazakar kesime yönelik her tekstil ürününün olduğu gibi kaban modellerinde de tesettürlü bayanlara özel tasarımların var olduğun söylemek isteriz. Soğuk kış günlerinde vücudumuzu en iyi şekilde koruyan bu dış giyim ürünü pek çok farklı kesim ve tasarımlardan oluşuyor. İşte yeni sezonun en yeni 2017 tesettür kaban modelleri.

Yeni Sezonun En Trend Tesettür Kaban Modelleri

Yeni sezonun en iddialı ve en trend tesettür kaban modelleri içinizi ısıtacak tasarımlardan oluşuyor. Kış mevsiminde kesin ihtiyaç duyulan kabanlarda yeni trendlerin deri detaylar olduğunu söyleyebiliriz. Hemen hemen tüm salaş kaban modellerinde deri detayları görmek mümkün. Salaş kesimli tesettür kaban modellerinde özellikle kısa kollu tasarımlar ön plana çıktığını şimdiden belirtelim. Sıkıcı kaban modellerine harika alternatif seçenekler sunan deri detaylı reglan kollu tesettür kabanları son derece sportif görünümleri ile de genç muhafazakar bayanların şimdiden ilgi odağında.

Tuğba yeni tesettür kaban
Tuğba yeni tesettür kaban

Yeni sezon tesettür kaban modellerinde kemerli ve kuşaklı detaylar en çok tercih edilmesi beklenen tasarımlar olurken aynı zamanda kroveze yakalı kabanları da unutmamak gerektiğini hatırlatalım. Geçtiğimiz sezon özellikle kürk detayların ön planda olduğu kaban modelleri 2017 sonbahar kış sezonunda yerini deri detaylara bırakırken keçe, kaşmir, kaz tüyü ile farklı kumaş ve doku seçeneklerini bizlere sunmakta.

Tesettür Kabanlar Nasıl Kombinlenir ?

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Tesettür kabanları kombinlerken sade olmaya özen gösterin. Örneğin ayağınıza rahat bir çizme ve kış aylarının vazgeçilmezi desenli bir yün şal ile çok rahat kombinleyebilirsiniz.

2017 tesettür kaban
2017 tesettür kaban

Tesettür Kabanlarda Yeni Trend Renk Tonları

Yeni sezonun tesettür kaban modelleri arasında en çok ilgi görecek olan renk tonları ise camel, sütlü kahve, vizon, haki, açık mavi, krem, ekru, lacivert ve 2017’nin trend rengi olan bordoların hakim olduğunu görmekteyiz.Bunların yanı sıra daha açık ton isteyenler için lila ve uçuk pembelerin de tesettür kabanlarda sıkça kullanıldığını söyleyebiliriz.

Tesettür kaban 2017
Tesettür kaban 2017

En Yeni ve En Özel Tesettür Kabanları İncelemeden Karar Vermeyin

Sizde yaklaşan soğuk kış günleri için bir kaban almak istiyorsanız ve bir türlü model seçemediyseniz sizler için özenle derlediğimiz 2017 sonbahar/kış sezonunun en şık tesettür kaban modellerini galerimizden detaylı inceleyip fikir edinebilirsiniz.

Yeni Sezon 2017 Tesettür Kaban Modelleri Resimli Galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş