2017 Sezon Trendi İspanyol Kollu Tunikler

0

2017 sezon trendi olan çok amaçlı İspanyol kollu tunik modellerinde yeni özel tasarımlar, günlük ve davetleriniz için kombin fikirleri ve birbirinden şık kombin resimleri

2017 tesettür giyim sezonuna dair yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu yazımda sizlere 2017 sezonunun trendleri arasına şimdiden giren ispanyol kollu tunik modellerini ve nasıl kombinleneceğine dair bilgiler aktaracağım. Günümüzde tasarımcılar sürekli tunikler için farklı kesimler, farklı uzunluklar ve aksesuarlı tasarımlar denemekte bunlar arasında en başarılı olanlardan biri de ispanyol kollu tunik modelleri olduğunu söyleyebilirim.

İspanyol Kol ile Yarasa Kol Farkı

Kuşaklı ispanyol kollu tunik
Kuşaklı ispanyol kollu tunik

Hemen her yerde kurtarıcı parçalar olan tuniklerin bir çoğu uzun ve dökümlü göründüğü için bol ispanyol kollar son derece uyum sağlamaktadır. Özellikle düğünlerde yada özel bir davette kendi stilinize artı bir şıklık katacak olan İspanyol kollu tunik modelleri yarasa kollar ile karıştırılmaktadır. Yarasa kollu tasarımlar koltuk altına uzanırken ispanyol kollar sadece kolların dirsek kısmından başlamaktadır.

İspanyol kollu tesettür tunik
İspanyol kollu tesettür tunik

Alternatif İspanyol Kollu Tunik Kombinleri

Günlük giyebileceğiniz İspanyol kollu tunikler genelde çiçekli, büyük kareli, çizgili ve etnik desenlerden oluşurken düğünlerde, nişanlarda yada özel gece davetlerinde giyebileceğiniz tasarımlar ise düz, tek renklerden oluşmaktadır. Günlük hayatınızda ispanyol kollu tunikleri denim pantolonlar ve keten tarzı pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz.

Abiye güpürlü ispanyol kollu tunik
Abiye güpürlü ispanyol kollu tunik

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Özel Cemiyetlerde Abiyelere Alternatif İspanyol Kollu Tunik Kombinleri

Özel cemiyetlerde ise kumaş pantolonlar ispanyol kollu tuniğinize çok yakışacaktır. Düğünlerde, kınalarda, nişanlarda abiye yada abiye tarzı ferace giymek istemiyorsanız son derece ağır ve dökümlü duran İspanyol kollu tunikleri kombinleyebilirsiniz.

Nakışlı ispanyol kollu tunik
Nakışlı ispanyol kollu tunik

Sonuç

Hem günlük hem özel günlerde tercih edebileceğiniz çok yönlü ispanyol kollu tunik tasarımları 2017 trendlerine girmeyi sonuna kadar hak ediyor. Gardırobunuzda olması gerekenler listesine vakit kaybetmeden ispanyol kollu tunikleri ekleyin derim.

2017 sezonunda sıkça göreceğimiz birbirinden özel ispanyol kollu tunikleri galerimizde sizler için bir araya getirdik, resimlere tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

İspanyol Kollu Tesettür Tunik Modelleri Resimli Galerisi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş