2017 Tesettür Abiye Modelleri

1

2017 tesettür abiye modelleri romantik, masalsı ve alışılmışın dışında harika tasarımları ile özel davetlerde size eşlik etmeye hazır. İşte 2017 sezonunun en harika tesettür abiyeleri


2017 tesettür abiye modelleri yeni sezonun girmesiyle vitrinleri süslemeye başladı bile. Bizlerde bir çok muhafazakar bayanın merakla beklediği tesettür abiye 2017 koleksiyonları hakkında neler düşündüğümüzü değerli takipçilerimiz ile paylaşalım istedik. Geçtiğimiz sezon tesettür abiyelerde payetleri, ışıltılı aksesuarları ve detayları görmüştük. 2017 abiye modellerinde ise durum biraz daha farklı olacağa benziyor. Yeni kalıplar, yeni renkler, yeni formlar ile yeni sezon tesettür abiyeler adeta başkalaşım geçirdiğini söyleyebiliriz. Gelin birlikte detaylara inelim.

Yeni Stil 2017 Tesettür Abiyeler

Alışılmışın dışına çıkan 2017 tesettür abiye modelleri son derece romantik ve görkemli detaylardan oluşuyor. Görkemli detayların yanı sıra farklı stilleri gözler önüne seren yeni sezon tesettür abiye modelleri sıradışı bohem tasarımları ile de dikkat çekmekte. Bohem tarza sahip tesettür abiyeler daha çok bol ve dökümlü kalıplara sahip olup genelde tek renk olarak kullanılabilmektedir. Sizde klasik görünüme sahip abiyelerden sıkıldıysanız dökümlü ve bohem tarz abiyeleri tercih edebilirsiniz.

Minel Aşk 2017 abiye
Minel Aşk 2017 abiye

2017 Tesettür Abiyelerde Yeni Trendler

Tesettür abiye modellerinde 2017 sezonunda trend olacak tasarımlar eteklerde başlayan çiçek motifli abiyeler, etek kenarları dantelli abiyeler, incili dantelli tasarımlar ve güllü kemerli detaylardan oluşan abiyelerdir. Bu tasarımlar ile geçtiğimiz 2016 sezonuna göre daha sade ama bir o kadar romantik detaylardan oluşan tesettür abiyelerin bizleri beklediğini görebiliyoruz.

Pınar Şems 2017 abiye
Pınar Şems 2017 abiye

2017 Tesettür Abiye Modellerinde Romantik Detaylar

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Merakla beklenen 2017 tesettür abiye koleksiyonlarında bir başka öne çıkan trend ise çiçekli romantik figürlerdir. Göze hoş gözüken, bakıldığında gözü yormayan ve son derece romantik hava estiren bu abiyelere örnek olarak Pınar Şems’in yeni çıkardığı “Yaşam” adlı elbiseyi örnek gösterebilirim. Bu tarz gece elbiseleri ile tıpkı masallardaki prensesler gibi olabilirsiniz. Kısacası ışıltılı kumaşlar, tüller, püsküller tesettür abiye modellerine 2017 sezonunda farklı bir soluk getirdiğini söylememiz mümkün.

Pınar Şems yeni sezon abiye
Pınar Şems yeni sezon abiye

Bu romantik tasarımların yanı sıra 2017 tesettür abiye koleksiyonlarında örgü detayları, nakışlı tasarımların ve etnik motiflerin de gözler önüne serildiğini görmekteyiz. Bu tarz abiyeler ile gece davetlerinde kendi stilinizi güçlü bir şekilde vurgulayabilirsiniz.

Yeni Sezonun Öne Çıkan Abiye Markaları

Davetlerin gözdesi olmayı vadeden 2017 tesettür abiye modellerinde öne çıkacak marka ve tasarımcıları ise Mevra, Shayan, Gamze Polat, Pınar Şems, Gizem Kış, Minel Aşk diyebiliriz. Tesettür giyimin bu gözde markalarından zevkinize göre ve kendi tarzınıza göre abiye modelinizi seçebilirsiniz.

Gamze Polat gece elbisesi
Gamze Polat gece elbisesi

2017 Tesettür Abiye Modellerinde Trend Renkler

Düğün, davet ve özel geceleri unutulmaz kılacak ve sizin stilinizi vurgulayacak olan 2017 tesettür abiye modelleri arasında trend renklere gelecek olursak somon, yavru ağzı, pudra, krem, bordo, lacivert ve kırmızı olarak sıralayabiliriz.

2017 Tesettür Abiye Modelleri Resimli Galerisi


1 yorum
  1. Sophia123_khan@hotmail.co.uk diyor

    Hi how much are the Abayas’s please?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş