2017 Tesettür Hamile Elbiseleri

0

Tesettür hamile kıyafetleri 2017 sezonunda hamile bayanları 9 ay şık ve rahat hissettirecek modellerden oluşuyor. İşte en yeni hamile elbiseleri

Tesettürlü bayanlara özgü hamile giyim ürünleri diğer ürün gruplarına göre çok fazla gelişmesede her sezon farklı elbise tasarımlarının çıktığını görmekteyiz. Özellikle tesettürlü kadınlar için rahat ama aynı zamanda şık bir hamile elbisesi bulmak adeta deveye hendek atlatmak gibi olmuştur. Tesettür hamile giyim ürünlerinin yeteri kadar yükseliş ivmesi yakalayamadığı kanaatindeyim.

Buna rağmen internette köşe bucak gezerek sizler için 2017 sezonuna ait tüm yeni tesettürlü hamile kıyafetleri aradım. Bunu kendimi övmek için demiyorum cidden muhafazakar kesimde böyle bir sıkıntı var yani hala daha tesettürlü hamile bir bayan kendine göre elbise bulmakta zorlanıyor. Bulabildiğim 2017 tesettür hamile kıyafetleri umarım sizlere fikir bakımından faydası dokunmuş olur 🙂

2017 tesettür hamile kıyafetleri
2017 tesettür hamile kıyafetleri

Hamilelere Özel Salaş ve Dökümlü Feraceler

2017 tesettür hamile kıyafetleri arasında bol ve dökümlü feraceleri çok sık gördüğümü söyleyebilirim, anlaşılan bol olmasına karşılık göbeğe yinede yapışan elbiselerin yerlerini salaş, dökümlü ferace tasarımları alacak. Hamileler için salaş ve dökümlü feraceleri aynı zamanda katılacağınız bir düğünde yada şık bir davette gönül rahatlığıyla kullanırken vücut hatlarınızı kesinlikle belli etmeyeceğine emin olabilirsiniz yeterki uygun bedeni seçin.

Tesettür hamile feraceleri
Tesettür hamile feraceleri

Bu ferace tasarımlarının yanı sıra kapşonlu uzun tunikler, son derece şık olan hamilelere özel kesim püsküllü tunikler, boydan kot elbiseler ve kırçıllı tuniklerin 2017 tesettür hamile kıyafetleri içinde fazlaca yer aldığını söyleyebilirim.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Tesettür Hamile Kıyafeti Seçerken

Tesettür hamile kıyafetinin ilk amacı sizin kendinizi içinde rahat hissetmeniz olacaktır. Tabiki görünüş önemlidir fakat söz konusu kedinizin ve en önemlisi bebeğinizin sağlıysa hamile kıyafeti alırken renk, stil vs. yerin kumaş kalitesini göz önünde bulundurmalısınız. Unutmayın siz bir anne adayısınız bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli.

Kışlık tesettür hamile giyim 2017
Kışlık tesettür hamile giyim 2017

2017 Tesettür Hamile Kıyafetlerinde Öne Çıkan Renkler

Hamile bayanların yüzüne doğal bir güzellik ve renk gelmektedir. Bu doğallığa ve saflığa güzellik katmak için doğru renk tonlarının seçimi önemlidir. Aldığınız kıyafetlerin çok koyu yada çok açık renk olmamasına dikkat edin. Daha çok koyu lacivert, kahve, siyah, mürdüm ve haki yeşil 2017 tesettür hamile giyim için tercih edilen renklerdir.

2017 Tesettür Hamile Elbiseleri Resimli Galerisi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş