2017 Tesettür Prenses Gelinlik Modelleri

0

Prenses gelinlik modelleri 2017 sezonunda tül detayları, dantel ve işlemenin bir arada olduğu serpme tasarımlar ile geline tam bir prenses havası veriyor

2017 düğünlerinde uçuşan etekli gelinlikleri, tül detayları, tasarım harikası uzayan kuyrukların yanı sıra her sezonun favorisi olan prenses gelinlik modelleri de yıla damgasını vuracak. Bazı gelin adaylarının vazgeçilmezi haline gelen prenses gelinlikler 2017 sezonunda dantellerin işçiliği, etek kesimleri ve aksesuarların inanılmaz uyumu ile kendine hayran bırakacak.

Prenses 2017 gelinlik
Prenses 2017 gelinlik

Prenses Gelinlik Modellerinde 2017 Trendleri

Tesettür gelinliklerde adeta klasikleşen prenses kesim gelinlik modelleri daha çok kabarık ve tül kumaşlardan oluşuyor.  Her genç kızın hayalini süsleyen beyaz gelinliklerin en çok tercih edildiği model olan prenses gelinlikler 2017 sezonunda göğüs kısmı dantel ve taşlarla bezenmiş tasarımların yanı sıra eteklere süzülen çiçek motifli pulların süslediği tasarımlar da yeni sezonun trendleri arasında. Büyüleyici ve masalsı 2017 tesettür prenses gelinlik modelleri koleksiyonları ile sizleri baş başa bırakıyorum.

2017 prenses gelinlik
2017 prenses gelinlik

Dantelli Prenses Gelinlikler ile Prensesler Gibi Olabilirsiniz

Prenses gelinlikler genelde etek kısmı tül olan modellerdir. Üst kısımda da 2 farklı seçenek karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri en çok tercih edilen dantelli modeldir. Prenses gelinliklerde dantel tercihinin artmasını özellikle İngiltere prensesinin giydiği gelinlik modeline bağlayabiliriz. Özellikle tesettürlü gelin adaylarında duvak seçimi doğru yapıldığı vakit dantelli prenses gelinlik modelleri gelini tam bir prenses gibi gösterecektir.

İşlemeli tesettür gelinlik
İşlemeli tesettür gelinlik

İşlemeli Prenses Gelinlikler

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Diğer seçenek ise üst tarafı tam işlemeli prenses modellerdir. İşlemeli prenses modeller, kabarık gelinlikleri tercih edenler için daha uygun bir seçenek olacaktır. Bu modellerde yine üst kısım komple işleme detaylardan oluşurken alt etek kısmı ise tüllerden oluşmaktadır. Bu uyumda gelin adayına tam bir prenses havası kattığını rahatlıkla söyleyebilirim 🙂

2017 serpme tesettür prenses gelinlik
2017 serpme tesettür prenses gelinlik

Prenses Gelinliklerde Yeni Trend : Serpme Tasarımlar

Yukarda bahsettiğim aşağıya doğru inen serpme şeklindeki motifli bir prenses gelinlik tasarımı istiyorsanız hem dantel hem de işlemeyi gelinliğinizde tercih edebilirsiniz. Özellikle serpe tasarımlı tesettür prenses gelinlik modelleri 2017 ve geçtiğimiz sezonun favori gelinliklerinden olduğunu belirtmek isterim.

Uzun kuyruklu tesettür gelinlik
Uzun kuyruklu tesettür gelinlik

Prenses Gelinlik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tesettür prenses gelinlik modeli seçerken öncelikle vücudunuzu dinlemelisiniz. Eğer gerçekten vücudunuz prenses gelinlik formlarına uygun değilse seçmemenizi öneririm. Prenses gelinlik modelleri genellikle uzun ve kilo problemi olmayan bayanlara uygun olduğunu da ayrıca belirtmek isterim. Eğer kilo yada boy probleminiz varsa ve illa prenses gelinlik istiyorsanız gelinlik tasarımcıları A kesim gelinlikleri prenses gelinlik havasına sokabiliyor, bu da aklınızda bulunsun.

2017 Tesettür Prenses Gelinlik Modelleri Resimli Galerisi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş