2018’in En Yeni ve En Uyumulu Sevgili Kombinleri

4

2018’in En Yeni ve En Uyumulu Sevgili Kombinleri Birbirinden Farklı Tasarım ve Renk Seçenekleri İle Sizleri Bekliyor !

Eşinizle, sevgilinizle, nişanlınızla aynı mekânlarda eş olduğunuzun altını çizecek modellerle bir kombin karşı tarafta farklı bakış açısı yaratacaktır. Hem kendinize hem eşinize yakışacak kombinleri yaratmak zevkinizi ortaya çıkarabilecek detaylarda olmalıdır. Sevgili kombinleri genellikle çiftler arasında tercih edilen hem keyifli hem de eğlenceli bir seçenektir. Son yılların ve 2018 yılının trendleri arasındadır.

İyi Bir sevgili Kombini Nasıl Yapılır?

Öncelikle vücut tipinize uygun kıyafetler tercih etmelisiniz. Tarz yapmak isterken üzerinizde emanet gibi duracak kıyafetler tercih etmemelisiniz. Sonrasında ne tarz bir kıyafet aradığınıza karar vermeli o doğrultuda ilerlemelisiniz. Spor, abiye, sade ya da cıvıl cıvıl sadece bir tek seçenek belirleyip tercihlerinizi ona göre yapmalısınız. Eşinizle birlikte karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır.

Sevgilinizle aynı görüntüyü yakalamak için birebir aynı kıyafetin giyilmesi zorunlu değildir. Aynı ton rengi, aynı kumaş türü ya da aynı tarz üzerinden de yakalayabilmek de bir uyumdur. Benzer renklerde iki spor çift hiç de fena durmaz.

En Basit Çift Uyumu Nasıl Yapılır?

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Basit parçalardan oluşan bütün sizi tamamlayabilirsiniz. Aynı model bir kot ve kareli ya da çizgili bir gömlek hem erkek hem de kadın için kurtarıcı bir çift kıyafetidir. Ya da renk zıtlığı yaratarak da uyum yakalanabilir.

Kadın beyaz pantolon üzerine kot gömlek giyerken erkek düz bir kot pantolon üzeri için beyaz t-shirt giyebilir. En basitiyle aksesuarlar da seçenek olabilir aynı renk saat, şapka, ayakkabı tercih edilip eşinizin kemeriyle uyumlu bluz da giyilip farklı bir kombin yapabilirsiniz.

Günlük hayatınızda bile dikkat çekmek istiyorsanız eşofman takımını eşinizle aynı giyinerek yakalayabilirsiniz. Bu gibi basit detaylar dikkat çekici ve ortaya fark yaratmanın şeklidir. Uyumun detaylarda gizli olduğu unutulmamalıdır. Sizi en çok öne çıkaracak olan detay ayakkabılardır tamamlayıcı niteliktedir. Kolunuzdaki saat önemsiz gibi dursa da kombin için atlanılmayacak unsurdur.

4 Yorumlar
  1. Anonim diyor

    Kombinler çok güzel görünüyor

  2. Nurhan altınok diyor

    Hepsi çok güzel inşallah öbür aya Allah nasip ederse inşallah alış veriş de sizleyim Allah bereket versin inşallah Rabbime emanet olun

    1. didem diyor

      canım sen öyle diyorsunda fiyatları nerde yazıyor acaba

  3. didem diyor

    bunların fiyatları nerde yazıyor acaba

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş