2018 Genç Tesettür Kombinleri

0

Genç tesettür kombinleri 2018 sezonunda sil baştan yenileniyor. Sizde yeni sezonun en favori parçaları ile stil rotanızı belirleyin !

Gençlerin yenilikçi bakış açısı, tesettür trendlerine pek çok yenilik getiriyor ve hem şık hem de konforlu tarzlar ortaya çıkarıyor. Bu yüzden de genç tesettür kombinleri ayrıca değerlendirilmeli, detayları, trendleri ayrıca incelenmeli.

Genç tesettür tunik 2018

Oversize Gençler Arasında Yine Trend

2018 yılına bakacak olursak ise 2018 genç tesettür kombinleri pek çok parçalar ile şekilleniyor ve özellikle birer yıldız olan bu parçaları incelememiz gerekiyor. Hemen sözü uzatmadan bakacak olursak, 2018 genç tesettür kombinlerinin olmazsa olmazının Oversize kazaklar olduğunu görüyoruz.

Oversize sweat

Hem salaş, hem şık, hem de rahat olması bu parçaların bu denli çok beğenilmesinde önemli birer etkendir. Ayrıca ister etek, ister Jean, ister kalem pantolon ne ile isterseniz kombinleyebilirsiniz.

2018 genç giyim

2018’in Favorisi Trençkotlar

Diğer taraftan Oversize kazaklar kadar çok beğenilen ve tercih edilen trençkotları unutmamak gerek. Bu sezon genç tesettür kombinlerinde çokça gördüğümüz trençkotlar, havalı bir görünüm sağlıyor.

Spor trençkot kombini

2018’in Favori Elbiseleri

2018 sezonunda tesettür elbiselerde sıkça kemer ve biyeleri göreceğiz. Özellikle gece elbiselerinde asimetrik omuz detayları, fırfırlar, balon kesim etekli elbise tasarımları bir adım öne çıkıyor.

Genç tesettür jile

Aynı zamanda tesettür elbiseleri tülle zarifleştirilmiş halleri ile yeni sezonda sıkça göreceğiz. Lame, sarı, kırmızı, leylak ve bulut rengi elbiselerde kullanılacak öne çıkan renkler arasında.

Genç spor tunik 2018

Tül Etekler İle Üst Düzey Şıklık

2017/2018 kış sezonun favori eteklerinden olan deri pliseli eteklerin yanı sıra ilkbahar ve yaz sezonunda tüller ile buluşan saten etek modelleri genç giyimin favori parçalarından oluyor.

Tesettür tül etek kombini

Zarif ve kibar duruşuyla belden oturtmalı A kesim bu etekler ile üstünüze kolaylıkla bir parça kombinleyebilirsiniz. Örneğin triko kazak, boyfriend tunik ya da oversize sweat gibi…

Genç tesettür spor kombin 2018

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Kombinlere Enerji Katan Ayakkabılar

Konforu elden bırakmayan gençlerde ayakkabı seçimleri de oldukça farklı. Her parçanın altına sneakersları çekebiliyor, bu özgürlüğü şık bir şekilde yansıtabiliyorlar. 2018 genç tesettür kombinlerinin adeta bir olmazsa olmazı gibi görünen bu ayakkabıları, topuklu bootieler izlerken, postallar da dikkat çekici bir şekilde yükselişe geçiyor.

Genç 2018 kış tesettür kombin

Hem derli toplu, hem salaş, hem şık, hem de rahat nasıl olunur? Bir karmaşa gibi görünen bu kavramlar, artık tesettürlü gençler tarafından bir araya getiriliyor. Üstelik bu tarz ile hem modern görünmek mümkün oluyor, hem de tesettüre uygun olunabiliyor.

Genç fırfırlı tunik 2018

Gereksiz Detaylardan Uzak Aksesuarlar

Son olarak 2018 genç tesettür modasının aksesuarlarına bakalım. Minik sırt çantaları biliyoruz ki 2017 – 2018 yılının yükselen trendi. Tesettürlü gençler de bunu tarzlarının bir parçası haline getiriyor.

Genç tesettür kombin 2018

Aksesuar olarak saat ve çantanın dışına çok çıkmayan gençler, gereksiz detaylar arasında boğulmuyor. Göz alıcı bir şıklık için şal bağlama tekniklerine özen gösteriyor ve fark yaratan bağlama şekilleri ile kombinlerini tamamlıyor.

2018 genç giyim

Bu sayede gereksiz aksesuar kullanımına da gerek kalmamış oluyor. Uyumlu renkler, rahat ve modern tasarımlar ile kullanışlı çanta ve ayakkabılar gençler 2018 yılı seçimleri olarak karşımıza çıkıyor. Siz de hem modern, hem de genç bir görünüm için bu kombin önerilerine dikkat etmelisiniz.

Yazlık takım 2018

Günlük genç takım

Tesettür kadife etek

Beyaz tesettür elbise

Pullu tunik 2018

Yeni genç kombin

Genç tesettür kombin 2018

Tül etek kombini

Spor kombin 2018 Puf sweat Genç tesettür giyim Genç tunik 2018

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş