2018’in Öne Çıkan Türban Modelleri

0

2018 türban modelleri, yeni trend gelinler için türban tasarımları, gelinlik modeline uygun doğru gelin başı seçimi ve 2018 kuaför türban fiyatları

Kapalı gelin adayları için gelinlik modeli kadar seçimi en zor olan gelinlik türban modelleridir. Günümüzde bir çok gelinlik firması artık türban modellerini gelinlik modellerine uygun takım olarak tasarlasa da gelin adayları her gelinlik türban modelini beğenemezler. Bu yazımızda 2018 gelin adayları için trend olması muhtemelen en güzel 2018 türban modellerini mercek altına aldık.

2018 türban tasarımı

Türban modelleri her kuaförde bulunuyor zaten diyebilirsiniz fakat o kataloglar genellikle çok eski modelleri yansıtıyor. Son trend bir gelin başı istiyorsanız, sizin için derlediğimiz 2018 gelin türban modelleri arasında en sevdiğiniz ve gelinliğinize uyum sağlayacağını düşündüğünüz modeli telefonunuza kaydedip kuaförünüze gösterebilirsiniz.

Taşlı 2018 türban modeli

Evde Türban Tasarımı

Yeri gelmişken şunu da söyleyeyim kuaför türban modelleri fiyatları genelde yüksektir. Sizler için evde kendiniz yapabileceğiniz basit ama şık gelin türban modellerini de buldum bu modeller için galeriye bakabilirsiniz.

Profesyonel Kuaför Türban Tasarımı

Fakat kuaföre gitmeniz halinde daha profesyonel türban tasarımı ve ilave olarak makyaj yaptırabilirsiniz. Son yılların trendi porselen gelin makyajı, doğal görünümlü makyaj ya da dilediğiniz farklı bir makyaj seçeneği ile hayal ettiğiniz şıklığınıza ve güzelliğinize daha kolay kavuşabilirsiniz.

Kuaför türban tasarımı

Modellere geçmeden önce bir açıklama yapmak isterim. Aslında türban modelleri yerine gelin başı modelleri kelimesi daha doğru olduğunu belirtmek isterim. Fakat bir çok kesim tarafından hala türban modelleri olarak bilindiğini ve buna istinaden bu şekilde yazdığımı bilmenizi isterim.

Tesettürlü gelinliklerde şıklığınızı ve asilliğinizi tamamlayacak en önemli unsur gelin türban modelidir. Eski yıllara nazaran büyük, önde gelen gelinlik firmaları bu konuya daha çok ağırlık vermiş durumda. Tesettür giyim markalarının abiye kıyafetler için tasarladığı özel türban tasarımlarından da esinlenen gelinlik tasarımcıları 2017’de olduğu gibi 2018 düğün sezonunda da harika modeller çıkaracak gibi. Bunlar arasında mutlaka sizin gelinliğinize ve zevkinize uyacak bir kaç tane tasarım çıkacağını düşünüyorum.

Kat kat gelin türban modeli

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

2018 Gelinlik Türban Modellerinde Neler Var ?

Gelin türban modelleri genellikle drape, aksesuar ve duvak olarak üç farklı parçadan oluşmaktadır. 2018 yılında büyük aksesuarlardan sıyrılıp daha minimal ve naif aksesuarların türban modellerini süslediğini göreceğiz. Gelinliklerin olmazsa olmazı dantel detayları da 2018 türban modellerinde çok sık göreceğiz.

Dantelli 2018 türban modeli

Özellikle uzun saten eşarplar ile Fransız dantel işlemelerinden oluşan türbanlar 2018 düğün sezonunda yıldızı parlayan tasarımlardan olacak. Yüzünüzün fazla büyük göstermesinden şikayetçiyseniz ince dantelli ve uzun saten eşarplı türban modelleri tam size göre olacak, yüzünüzü daha küçük gösterecektir.

Setrinur gelin türban tasarımı

Bu modellerin yanı sıra şık güpürler ile bezenmiş uzun duvaklar, taşlı aksesuarlar ve kabarık modeller yine 2018 türban modelleri arasında sıkça göreceğimiz tasarımlar diyebilirim. Özellikle ön kısmı taş aksesuarlı arka kısmı kabarık türban modelleri sizi olduğunuzdan daha genç gösterecektir.

Gelinlik Türban Seçimi

Tesettürlü gelinlerin en özen gösterdiği aksesuar gelin başı modelidir. Bu yüzden model ve kuaför seçimi yaparken titizlik göstermelisiniz. Gelin başı seçiminde kuşkusuz en önemli nokta duvaklardır. Duvağınızın gelinliğinize ve yüz şeklinize tam uyum sağlaması gerekir.

Genç türban modelleri

Eğer seçimde buna dikkat ederseniz geriye tamamen kuaförünüzün deneyimi ve profesyonelliği kalacaktır. Peki hangi gelinlik modeline hangi türban tasarımı yakışır diyorsanız hemen özetleyim. Prenses model gelinliğiniz varsa kısa duvaklı taşlı türban tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Eğer kabarık gelinlik giyecekseniz dantel detayı az olan daha düz bir model türban tasarımı size daha çok yakışacaktır.

Kabarık kat kat gelin türbanı

2018 Türban Fiyatları

Gelinlik türban fiyatları nedir diye soracak olursanız tamamen kumaş kalitesi ve tasarımcının yeteneğine bağlı olarak değişmektedir. Özellikle gelin türban modellerinde saten, ipekli, kaşmir, naylon, polyester gibi kumaş kalitesine göre sınıflandırılabilir. Bunlardan en pahalıları ipekli ve saten türban modelleridir. Naylon ve polyester türban tasarımlarında en uygun fiyata bulabileceğiniz modeller arasındadır. Türban tasarımı için net bir fiyat veremememle birlikte ortalama 300 TL ila 600 TL arasında olduğunu internet araştırmalarından görüyorum.

2018 Türban Tasarımları

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş