2018 Şal Bağlama Modelleri

0

2018 şal bağlama modelleri, yeni trend bağlama şekilleri ve yüz şekline göre pratik şal bağlama yöntemleri

Gündelik hayatımızda belki çok önemsemediğimiz ya da sadece şeklini, rengini, kumaşını önemsediğimiz şallarımız için aslında onların renkleri, desenleri, kumaşları kadar önemli olan bir başka husus var ki çoğu zaman göz ardı edilir. Şalları nasıl bağlayacağımızdır. Sizlere bu yazımda 2018 sezonunda en çok kullanılacak şal bağlama stillerini yüz hatlarına göre nasıl bağlayabileceğinizi anlatacağım.

Yüz Şekline Göre Şal Bağlama Stilleri

Bu konuda bazı ipuçları aktarmak gerekirse, yüz şeklinizi tanıyıp buna göre bir model belirlemelisiniz kendinize.

Yuvarlak yüzler için şal modeli

Yuvarlak Yüzler

Yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz, genişlik ve yüksekliği eşit olan, köşeleri bulunmayan, dolgun bir yüzden bahsediyoruz demektir. Bu durumda şal bağlarken gayemiz yüzümüzün nispeten daha uzun ve ince görünmesi olacaktır.

Oval yüz şal bağlama

Oval Yüzler

Oval yüz hatlarına sahipseniz, ki bu ideal yüz şekli olarak kabul görmektedir. Nedeni ise simetrik ve dengeli olmasıdır. Bu durumda olanlar aslında biraz daha şanslı sayılırlar çünkü bir çok bağlama modeli yüzlerine, yüzlerinin yapısı gereği yakışacaktır fakat yine de dikkat edimesi gereken husular vardır. Örneğin karmaşık modellerden uzak durmak, boyundan bağlanan kısmın aşırı sıkı şeklinde sarılması durumu gibi husulara dikkat etmemiz gerekir.

üçgen yüz şal bağlama

Üçgen Yüzler

Üçgen yüz hatlarına sahipseniz, muhtemelen alın bölgeniz dar buna nazaran çene yapınız ise daha geniştir. Bu durumda geniş olan çene ve yanak bölgemizi biraz daha dar gösterme hedefimiz olabilir.

Oval yüz şal bağlama

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Minyon Yüzler

Küçük bir yüze sahip olmanız kimi zaman avantaj olurken giyinmiş olduğunuz kıyafetlere bağlı olarak dezavantaja dönüşebilir. Kenar ayrıntılı bir şal ile sıkı sıkıya sarmak yerine daha rahat, bol bir bağlama ile şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Minyon yüz şal bağlama

Elinizde kolayca şekil alabilen bir şal var ise bu sene arap stili bağlama modeli yine yerini korumaya devam edecek. Bu model için dikkat edilmesi gereken en büyük unsur ise boneyi saklamaya dikkat edilmesi gerekmektedir.

Şal Bağlama Videoları

Okul için Yeni Şal bağlama modeli

Üç renkli şal nasıl bağlanır?

Değişik şal bağlama videosu

Farklı kolay şal bağlama modeli

Pileli şal bağlama için pratik model

Şifon Yazlık Abiye Şal Bağlama modeli

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş