2018 Tesettür Hamile Kıyafetleri Renkli, Dinamik, Rahat

0

2018 tesettür hamile kıyafetleri, renkli, canlı, rahat ve şık parçalardan oluşuyor… Rahat ve şık bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorsanız mutlaka bu kıyafetlere göz gezdirin.

Tesettürlü hamile hanımların beklentilerinden biri de yeni yılda tesettür hamile kıyafetlerinde şık olduğu kadar da rahat modellerin sunulması… 2018 tesettür hamile kıyafetleri modası bu beklentiyi fazlasıyla karşılayacağa benziyor çünkü 2018 tesettür hamile kıyafetleri, renkli, canlı, rahat ve şık parçalardan oluşuyor… Ayrıca tüm bu kıyafetler hamile hanımları huzurlu ve güvende hissettiriyor.

Tesettür hamile tuniği 2018

Hamile Kıyafetlerinde Önce Rahatlık

Hepimizin bildiği gibi hamile hanımların ilk önceliği her zaman rahatlıktır. Öyle ki bazen rahatlık için şıklıktan ödün verildiği bile görülebilir. Çünkü tüm hamile hanımlar için bebeklerinin sağlığı, huzuru ve rahatı kendilerinkinden her zaman daha fazla önemlidir.

Tesettür hamile kıyafeti 2018

Bir çok moda dergisine göz atılsa, onlarca mağaza dolaşılsa da bazen hamile hanımlar hem şık hem rahat hissedecekleri tesettür hamile kıyafetlerini bulamazlar. Hamilelik döneminde rahatlık ve şıklığı aynı anda yakalamanın formülü, birkaç püf noktasında saklıdır.

Dokümlü tesettür hamile elbisesi

Tesettür Hamile Kıyafetlerinde 2018 Trendleri

Öncelikle son yıllarda tesettür hamile kıyafeti modasına ağırlığını koyan tayt pantolonlar bu yıl da sevilerek tercih edileceğe benzemektedir. Çünkü bu lastikli tayt pantolon modelleri tesettürlü hanımları hem rahat hissettirmekte hem de onları şık göstermektedir. Üzerlerine tercih edilen bol kesim gömlekler de 2018 tesettür hamile kıyafetleri arasında oldukça popüler olacaktır.

2018 Tesettür hamile abiyesi

Bu bol kesim gömleklere “hamile gömleği” de denmektedir. Diğer gömleklerden farklı olarak bu gömlekler, alışılmışın dışında geniş kesimlere ve hamile hanımların hassasiyetlerine dikkat edilerek tasarlanmış modellere sahiptir. Ayrıca, bu lastikli tayt pantolonlar üzerine geniş bluzlar ve geniş kazaklar da tercih edilebilir.

Siyah hamile elbisesi 2018

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Hamilelikte Koyu Renklere Hapsolmayın

Tesettür hamile kıyafetlerinin kombin önerileri elbette bununla sınırlı değildir. Renk bakımından tesettür hamile kıyafetleri 2018 sezonunda oldukça fazla seçeneğe sahiptir, ancak önemli olan şıklık ve rahatlığı aynı anda yakalamaktır.

Yazlık tesettür hamile kıyafeti

Örneğin seçilen pantolonlar ile eşarplar birbirleri ile kombinlenebilir. Ayrıca her hamile kadın kendini koyu renklere mahkum etmemeli canlı renklere de kombinlerinde yer vermelidir.

Kışlık hamile tunik

Hamile Elbiselerinde Floral Desen Rüzgarı

2018 yılı çiçekli elbise modellerinin de moda olduğu bir yıl olacaktır. Bu çiçekli elbiseler uygun eşarplar ve babet ayakkabılar ile kombinlenebilir. Hamile bir kadının kendini daha rahat hissetmesi açısından elbiseler, tercihler arasındaki yerini ve önemi gün geçtikçe artırmaktadır. Bu nedenle tesettür hamile kıyafetleri üretenler de çiçekli elbiselere bu sene daha çok ağırlık vermektedir.

Hamile tesettür abiye

Yazlık hamile elbisesi 2018

Robalı hamile elbisesi

Volanlı hamile elbisesi

Hamile tuniği

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş