2021’in En Yeni Patik Modelleri

0

2021 yılının en kolay ve en yeni patik modellerini örgü elişi sevenler için bir araya getirdik. İşte birbirinden güzel patik örnekleri.

Kış aylarında vazgeçilmez ürünlerden bir tanesi olan patikler, geçmiş dönemlerde oldukça basit şekillerde hazırlanıyordu.

turuncu desenli patik modeli 2021
turuncu desenli patik modeli 2021

Bundan dolayı da pek çok kişi aslında ne kadar fazla kullanmak istiyor olsa da bilindik tarzdaki patik örnek modeli hazırlamak yerine çok daha farklı modeller arasından seçimlerini yapmayı tercih ediyorlar.

turkuaz beyaz patik modeli 2021
turkuaz beyaz patik modeli 2021

Şimdilerde ise artık bu konuda çok daha farklı modellerdeki patikler insanlara sunuluyor.

tilki figürlü patik 2021
tilki figürlü patik 2021

Böylelikle artık isteyen herkes 2021 yılında kendi ve sevdikleri için bu modeller arasından beğendiklerini rahatlıkla yapabileceklerdir.

kahverengi patik 2021
kahverengi patik 2021

3 Boyutlu Çiçekli Patik Örnekleri

Klasik tarzda hazırlanacak olan patiklerin üstlerine farklı modellerde hazırlanmış olan çiçekler eklenerek ortaya oldukça şık modeller çıkartılabilir.

farklı patik modeli 2021
farklı patik modeli 2021

Çiçekler genel olarak patiğin hazırlanması için tercih edilen renkte olabileceği gibi eğer istenirse içerisine farklı renkler de eklenebilir.

tığ işi patik modeli 2021
tığ işi patik modeli 2021

Özellikle de papatya tarzı çiçeklerin orta kısmına eklenecek olan inci detayı, çok daha güzel bir görünümün elde edilmesini sağlamış olacaktır.

tabanlı patik 2021
tabanlı patik 2021

Çorap Patik Örnekleri

Ayağını çok daha iyi bir şekilde ısıtmak isteyen ve bunun için de patik örnek modeli konusunda araştırmalar yapmakta olanlar, bu model ile beraber aradıklarını kolaylıkla bulmuş olacaklardır.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]
bilekli patik modeli 2021
bilekli patik modeli 2021

Bu modelin en büyük özelliklerinin başında, bilekten yaklaşık 3 4 parmak yukarısına kadar ulaşacak tarzda örme işlemini yapmak olacaktır.

beş şiş çeyizlik patik modeli 2021
beş şiş çeyizlik patik modeli 2021

Patik çorabın örülmesinden sonra ise artık sıra detaylara gelecektir. Üst kısmı desenli olacak şekilde hazırlanılan çorabın sol kısmına ise düğme detayları eklenebilecektir.

bebekler için patik modeli 2021
bebekler için patik modeli 2021

Babet Patik Örnekleri

Şıklığı ile ön plana çıkmakta olan patik örneklerinden biri olan babet patiklerde önemli olan şey, örme işlemi esnasında farklı desenlerin ortaya koyulması olacaktır.

boncuklu tığ işi patik 2021
boncuklu tığ işi patik 2021

Örgü işlemlerine yeni başlamış olan kişiler ise bu aşamada klasik tarzdaki örgü modellerini rahatlıkla kullanabileceklerdir. Babet patik örnek modeli konusunda yapılacak olan araştırmalar esnasında da görülebileceği üzere bu modelin ön kısmında aynı zamanda fiyonk detayı da yer almaktadır.

babet patik 2021
babet patik 2021

Bu detayı patik ile aynı renkte olabileceği gibi farklı renklerde de tercih etmek mümkündür. Bunun yanı sıra son zamanlarda böylesi patik örmek isteyen kişiler, patiğin ön kısmına toka yapmak adına farklı taşları ip ile sabitleyerek patiğe ekleyebilirler.

kız bebek patik modeli 2021
kız bebek patik modeli 2021

Terlik Patik Örnekleri

Hazırlamak istediği patiğin çok daha fazla dikkat çekmesini isteyenler, terlik şeklinde hazırlayabilecekleri patik örnek modeli ile beraber bu konudaki isteklerini yerine getirmeyi başarmış olacaklardır.

oklava işi patik modeli 2021
oklava işi patik modeli 2021

Genel olarak bu patikler incelendiği zaman da görülebileceği üzere ön kısımları oldukça şık bir işlemeye sahiptir. Aynı zamanda ön kısımda özel olarak yer alacak kemer detayı da terlik patiğin çok daha iyi bir görünüme sahip olmasına yardımcı olacaktır.

renkli kalın patik
renkli kalın patik

Genel itibari ile bu tarzdaki patikler tek renkten hazırlanmaktadır. Böylelikle çok daha etkileyici bir görünüme sahip olacak patikler eğer istenirse farklı renklerin birleştirildiği modeller de hazırlanabilmektedir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş