Armine Etek Modelleri 2016

2

Armine Etek Modelleri 2016 Sezonunda Zengin Kumaş Seçenekleri, Her Zevke Uygun Kesimleri ve Trend Renkleri İle Etek Sevmeyenleri Bile Kendine Çekiyor !


Armine etek modelleri tesettürlü bayanların sevdiği tarzdan kesimleri ile farkını ortaya koyuyor. Bu yıl klasik tarzı sevenler tarafından en çok tercih edilen etek modelleri kalem eteklerdir. Kalem etekler bayanların hem zarif hem de kendilerini zayıf hissetmelerini sağlar. Bu yüzden Armine markası da kalem eteklere yoğunlaştığını görebiliyoruz.

Armine Her Bayana Etek Giydirir !

Armine kalem eteklerin yanı sıra yeni sezonda düz kesim etekler, verev etekler, çan etek modelleri ile karşımıza çıkmakta. Özellikle son zamanlarda çıkan verev etek modelleri o kadar şık ve harika ki “hayatta etek giymem” diyen bayanların bile fikrini değiştirebilir cinsten. Genellikle tesettürlü bayanlar salaş ve düz kesim etek modellerini tercih ettiğini söyleyebiliriz.

Fakat özel günler için bu tarz etek modelleri biraz basit kaçabilir. Armine’nin kalem etekleri adeta özel davetler ve düğünler için tasarlanmış diyebiliriz. Bunların yanı sıra davet veya düğün konseptleri için ise Armine etek modelleri arasında klasik eteklere de göz atabilirsiniz.

Armine yeni sezon etek modelleri
Armine yeni sezon etek modelleri

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Armine Eteklerde Kullanılan Kumaş Çeşitleri

Bu yıl etek modelleri oldukça ön planda kumaş olarak deri, nubuk, süet, kadife ve payet kullanılmaktadır. Ünlü tesettür markası Armine’de bu akıma ayak uydurup bu kumaşlardan oluşan yeni sezon etek modellerini takipçilerine sunmakta.

Yeni Sezon Armine Eteklerde Trend Renkler Hakim

Ana renkleri siyah ve gri tonlardan oluşan Armine etek modelleri arasında çıkış yapan en popüler renkler ise 2016 senesinin trendleri arasında yer alan bordolar, lacivertler, morlar ve vizon renkleri hakim olduğunu görüyoruz. Koleksiyonların her biri değerli parçalardan oluşmasını isteyen Armine, etek modelleri ile yeni sezona damgasını vuruyor diyebiliriz.

Yeni sezon Armine etek modellerini yakından incelemek isterseniz sizler için özenle hazıladığımız galerimize göz atabilirsiniz.

Armine Etek Modelleri Resimli Galerisi


2 Yorumlar
  1. oer diyor

    Etek nekadar acaba

    1. admin diyor

      Merhaba Armine etek fiyatlarına Armine’nin kendi sitesinden ulaşabilirsiniz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş