Ferace Modelleri 2016

0

Ferace modelleri 2016 tesettür giyim sezonunda altın yaldızlı işlemeler ve osmanlı motifli ferace modelleri ile kapalı hanımları kendine hayran bırakıyor !


Ferace modelleri 2016 sezonunda da yine herkesimin beğeneceği şık, asil ve bir o kadar da modern tasarımlardan oluşuyor.Özellikle geçen seneki gibi osmanlı motifleri ve altın yaldızlar 2016 feracelerini de süslemiş durumda.Pardesülere alternatif de olarak kullanılan feraceler özellikle ara mevsimler için ideal bir tesettür dış giyim parçasıdır.

Tabiki bazı hanımlar sürekli ferace tercih ederler işte feraceyi yaşam tarzı olarak benimsemiş bu bayanlar artık model seçme konusunda artık daha şanslılar çünkü 2016 yılı ferace modellerinin ön plana çıktığı yıl olması bekleniyor.

Feracelerde Farklılığa Hazırlanın

Aslında son 2-3 sezondur ferace modellerinin çeşitliliği artmış durumda.Osmanlı motifli feracelerden, altın yaldızlı feracelere, zig zag çizgili feracelerden sade ferace modellerine çok çeşit feraceyi bulmanız mümkün.Fakat 2016 sezonunda ferace modellerinde hem artış hemde daha farklı tasarımlarda sizleri bekliyor olacak.

Dantel kol ferace modelleri
Dantel kol ferace modelleri

Ferace Modelleri 2016’da Dantel Detaylar Ön Planda

Ferace modelleri 2016 sezonunun parlayan yıldızı kolları dantel detaylı feraceler olması bekleniyor.Gerçekten çok şık duran ve feraceyi belkide en zarif ve asil gösteren bu dantel işlemeler bence kol bölgesinde çok güzel düşünülmüş bir detay.Kolları dantel detaylı bu ferace modelleri hem düğünde hem özel gecelerde hemde günlük hayatta rahatlıkla giyilebilir sanki her ortamda giyilmesi için tasarlanmış gibi.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]
Ferace modelleri 2016
Ferace modelleri 2016

Ferace Modelinizi Ortama Göre Seçin

Yine düğün ve özel günlerin vazgeçilmezi altın yaldız detaylarından oluşan ferace modelleri 2016 sezonunda da ön planda olması beklenmete.Bu model sadece özel gecelerin için giyilmesini öneriyoruz.Aksi halde altın yaldızlarla süslenmiş ve gösterişli ferace modeli ile sıradan bir mekanda bulunmanız abest bir durum olabilir.

Çift taraflı ferace modelleri 2016
Çift taraflı ferace modelleri 2016

Çift Taraflı Ferace Modelleri ile Kolay Kombin İmkanı

2016 ferace modelleri arasında belkide en çok kullanılacak olan model çift taraflı ferace modelleri.Ferace en rahat ve en pratik tesettür dış giyim parçasıdır birde bunun yanına çift taraf özelliğinin olması hakikaten ferace severler için büyük bir avantaj olacaktır.Çift taraflı ferace modelleri ile istediğiniz zaman renk değişikliğine gidebilirsiniz.Bu sizin kombin yapmanıza da kolaylık sağlayacaktır.

Ferace modellerinin en güzel 2016 koleksiyonlarını sizler için seçip derledik.Ferace almadan önce göz atmanızı öneririz.

Ferace modelleri 2016 resimli galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş