Tesettür Mayo Modelleri 2016

0

Tesettür Mayo Modelleri 2016 Koleksiyonları Hem Daha Estetik Hem Daha Özgün Tasarımları İle Yeni Sezonu Açıyor !


Tesettür mayo modelleri 2016 yaz sezona oldukça iddialı ve daha estetik tasarımlarla giriş yapıyor. Yaz aylarının yaklaşması ile diğer mayo çeşitlerinde olduğu gibi tesettür mayo modellerinde de hareketlilik başlamış durumda. Haşemadan daha farklı yapıda ve kesimde olan tesettür mayo modelleri ile bayanlar sahillerde ve plajlarda hem rahat ediyor hem de tesettüre uygun olarak giyinmiş oluyor.

Tesettür Mayo Seçiminde Son Derece Dikkat Etmelisiniz !

Dar ve şık durmayan bir çok tesettür mayo çeşitleri bulunmakta biz bu tarz kesimleri kesinlikle önermeyip tesettüre uygun ve kaliteli tesettür mayoları sizler için bir araya getirmeyi planladık. Mayo seçiminde en titiz olunması gereken kriter ise içinizi göstermeyen şeffaf olmayan bir mayo olmasıdır. Tesettür mayo seçiminde dikkat edeceğiniz bir diğer husus çabuk kuruma özelliğine sahip olmasına bakmalısınız. Saatlerce kurumayan bir mayo ile plajlarda beklemek kimsenin hoşuna gitmeyecektir.

Adasea tesettür mayo 2016
Adasea tesettür mayo 2016

Tesettür Mayo Markaları Nelerdir ?

Setrms, Odema, Rivamerve, Mayo Bella, Mayo Vera, Marin-a, Pierre Cardin ve Adesea markaları tesettür mayo piyasasına hakim olan markalar arasında yer almaktadır. Her markanın kendine özgün bir stili olup kendi stilinize uygun olan markadan tesettür mayo seçimi yapabilirsiniz. Tesettür mayo ve haşema seçiminin ne kadar riskli olduğunu biliyoruz ve bunun bilinci ile sizler için 2016 tesettür mayolarından oluşan en yeni modelleri tanıtmaya çalışacağız.

Tesettür mayo 2016
Tesettür mayo 2016

Yarı Kapalı Tesettür Mayo Modelleri

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Bunların yanı sıra tesettür mayo modelleri yarım kapalı ve tam kapalı olmak üzere ikiye ayrılıyor. Yarım kapalı tesettür mayo modellerini tesettürlü olmayan bayanlarımız tarafından da tercih edilmektedir. Yarım kapalı mayo modelleri her ne kadar tesettüre uygun olmasa da muhafazakar fakat tesettürlü olmayan bayanlar bu modeller arasından seçim yapabilirler.

Güneş Geçiren Tesettür Mayolar

Son yıllarda ön plana çıkan güneş geçiren tesettür mayolardır. Bunların özelliği mayo tüm vücudu örterken aynı zamanda güneş ışınlarını vücudunuza girmesini sağlamaktadır. Böylelikle tesettür mayonuz ile güneşlendiğinizde bronz bir tene sahip olabilirsiniz.

Tesettür Mayoda Renk Tonlarının Önemi ve Trend Renkler

Tesettür mayolarda geometrik desenlerin trend olmasının yanı sıra koyu ve sade renklerin de en çok ilgi görülmesi bekleniyor. Sadece tesettür mayolarda değil diğer mayo çeşitlerinde de renk seçimi önemli bir kriterdir. Seçeceğiniz rengin şeffaf olmamasına ve içinizi göstermemesine son derece emin olmalısınız. Zira yanlış renk seçimi sizin için mutsuz bir tatil deneyimi olabilir.

Haşema 2016
Haşema 2016

Tesettür mayo modelleri 2016 koleksiyonlarına şöyle bir baktığımızda cıvıl cıvıl renklerin ön planda olduğunu ve koyu renklerin (toprak, siyah, lacivert) mayolar üzerindeki hakimiyetini kaybettiğini görüyoruz. Daha doğrusu renklerin koyu tonları ön plana çıkıp ana koyu renklerin trendi azalmaya başladığını söyleyebiliriz.

Örneğin açık pembelerin yerine koyu pembeler, açık mavilerin yerine koyu mavi tonları, griler su yeşilleri yerine daha baskın yeşil tonları 2016 tesettür mayo modelleri arasında yükselişte olan renkler olduğunu şimdide görmekteyiz. Bu renk tonlarının trend olması tesettürlü hanımlar için büyük avantaj olacağına inanıyoruz. Hem doğru renkli mayoyu bulmakta zorlanmayacaksınız hem de trendleri takip etmiş olacaksınız.

Tesettür Mayo Modelleri 2016 Koleksiyonları Resimli Galeri


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş