2016 Yazlık Tesettür Gömlek Modelleri

0

2016 yazlık tesettür gömlek modelleri, tesettüre uygun yeni sezon trend gömlek kesimleri ve en beğenilen tesettür gömlek resimleri sizleri bekliyor !


Yazlık tesettür gömlek modelleri her sezon olduğu gibi 2016 yaz sezonunda da kapalı hanımların davetlerde ve özel günlerde giyebileceği en temel parçalar olduğunu söyleyebiliriz. Günlük hayatta da kullandığımız tesettür gömlekler 2016 yaz sezonun gelmesi ile birlikte adeta çiçek açtı diyebiliriz. Gelin hep birlikte yeni sezon yazlık tesettür gömlek trendlerini inceleyelim.

Crop Top Gömlekler

2016 yaz sezonunda iki gözde tesettür gömlek trendi bulunmaktadır. Bu trend gömlek modelleri arasında birincisi crop top dediğimiz kısa gömlek veya bluz modelleridir. Crop top bluzleri 2016 yaz sezonunda pliseli etek modellerinde ve yüksek bel kloş eteklerin üzerinde sıkça göreceğimizi söyleyebiliriz.

2016 Şifon Tesettür Gömleklerde Floral Esintisi

2016 floral gömlekler
2016 floral gömlekler

2016 yazlık tesettür gömlek modelleri arasında bir diğer trend şifon kumaşlardır. 2016 yazlık şifon gömlek modellerinde ise daha çok floral desenlerin hakim olduğunu görmekteyiz. Özellikle üst kısmı çiçek desenli gömlek modelleri 2016 yaz sezonuna damga vuracağa benziyor. Bunun yanı sıra genellikle etekler üzerinde kullanılan çiçek desenli gömleklerde 2016 sezonunda beli bağlamalı modellerin daha çok ön plana çıkacağını hep birlikte göreceğiz.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Tesettür Gömleklerde Yarasa Kol Trendi

Eğer yaz aylarında klasik kesim gömlek giymek istemiyorsanız ve benim gibi rahatınıza düşükün iseniz size tavsiyem 2016 yaz sezonunun trendleri arasında bulunan yarasa kol tesettür gömlek modellerini denemeniz olacaktır. Hem rahat edebileceğiniz hem de son derece sizi zarif gösterecek yarasa kol gömlekleri tercih ederken muz krep kumaşlardan seçim yapmanız yaz ayları için daha avantajlı olacaktır.

Pelerinli tesettür gömlek
Pelerinli tesettür gömlek

Yazlık Tesettür Gömleklerde Trend Renkler

2016 yazlık tesettür gömlek renklerine gelecek olursak yazı anımsatan bebe mavisi, sarı, su yeşili, pudra tonları, uçuk pembeler sezonun trend renkleri arasında yer alıyor. Fakat bu renkler arasında en çok tercih edilecek olan bebe mavisi olduğunu belirtirken beyazın sadeliğini ve asilliğini de unutmamak gerekir.

2016 yazlık tesettür gömlekler için hangi modellerin trend olacağından kısaca bahsettik. Eğer sizde gömlekleri seviyor ve 2016 yaz sezonunda bol bol gömlek giymek istiyorsanız sizler için özenle seçip hazırladığımız galerimize göz atarak detaylı fikir alabilirsiniz.

2016 Yazlık Tesettür Gömlek Modelleri Resimli Galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş