2020’nin En Güzel 15 Tesettür Gelinlik Modeli

0

2020 sezonun göz kamaştıran en güzel 15 tesettür gelinlik modelini sizler için bir araya getirdik. İşte harika tasarımlara sahip gelinlikler

2020 yılında evlenecek olan genç kızlar, hanımlar; gelinlik modelinize karar verdiniz mi? Yeni yılın en güzel gelini olmanızı sağlayacak birbirinden güzel gelinlikleri sizler için inceleme altına aldık ve çok şahane modeller tasarlandığına bizzat şahit olduk.

Her kesim gelinlikleri bulabileceğiniz 2020 yılında, gelinlik işlemelerindeki nüanslar belirleyici olacak. 2020 gelinlik modelleri işlemesinden güpürüne, duvağından etek uçlarındaki dokunuşlara kadar dikkat çekici. Evlenmeden önce bu yılın gelinlik trendlerini incelemek isteyen hanımları yazımızı okumaya davet ediyoruz.

A Kesim Gelinlik Modelleri

A kesim gelinlik modelleri bildiğiniz gibi geniş kesim iniyor. Belden aşağısı A şeklinde inen bu gelinlikler 2020 yılı boyunca popülaritesini koruyacak. Ancak gelinliğin işlemesi, motifleri, detayları en önemlisi rengi kişisel tercihleri yansıtacak.

Gelinlik renklerinde son yıllarda olduğu gibi bu yıl da krem, pudra, somon, kırık beyaz, uçuk maviler ön planda olacak. Beyaza alternatifte ise liderlik kırık beyaz renginin oluyor.

Helen Model Gelinlikler

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

2020 gelinlik modelleri Helen gelinlik modellerinin senesi olacağa benziyor. Sade, minimal, ölçülü bir zarafet arayanların ilk tercihi Helen modeller, zarafetiyle gerçekten göz dolduruyor. Helen gelinlikler daha dar ve sade bir kesime sahiptir, diğer modeller gibi kabarık bir görüntüsü yoktur. Çok hafif bir kabartısı olan bu modeller, bu yıl dantel ağırlığında görücüye çıkıyor. Helen gelinliklerde kırık beyaz, vintage görüntü sevenler için birçok seçenek olacağını duyurmak isteriz.

Prenses Gelinlik Modelleri

Kim düğününde bir prenses gibi görünmek istemez ki? Tam da bu düşünceden yola çıkılarak tasarlanan bu muhteşem gelinlik modeli, gelinlik tarihinde önemli ve baskın bir karaktere sahiptir. Eğer kabarık bir gelinlik seviyorsanız tercihiniz prenses kesimden yana olmalıdır.

Prenses modellerde tül, ışıltı, dantel detaylar ve taş işlemeler öne çıkıyor. Elbette gelinlikler kişiye özel hale kolayca getirilebildiği için prenses gelinlik seçiminizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Balık Model Gelinlik Modelleri

Zarafet, asalet, şıklık taşıyan balık gelinlik modelleri özellikle uzun boylu hanımlar için oldukça ideal bir tercihtir. Balık modellerde öne çıkan gelinlik trendi; gelinliğin iç bölümünün kırık beyaz, üst katmanının ise beyaz dantel olduğu modellerdir. Aslında birçok modelle karşımıza çıkıyor ancak yine sadelik daha çok dikkat çekiyor. 2020 gelinlik modelleri en çok da romantik görüntüsüyle cezp ediyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş