2017’nin Yükselen Trendi Kloş Elbiseler

0

Her zaman sofistike, romantik ve karakteristik bir kıyafet olan kloş elbise modellerinde 2017’nin trendlerini mercek altına aldık. En yeni tesettür kloş elbise modelleri, fiyatları ve resimleri sizleri bekliyor.

Geçmişten günümüze kadar gelen ve 2017 sezonunda yeni bir akım olan kloş elbise modelleri muhafazakar bayanların gözdesi oluyor. Her yaş grubu için ayrı zevkler ile tasarlanan kloş elbiseleri doğru parçalar ile kombinlendiğinde ortaya romantik ve retro stil ortaya çıkıyor. Ayrıca kloş elbiseler durum ne olursa olsun, her zaman kolayca giyebileceğiniz bir parçadır.

Kloş kesim tesettür elbise
Kloş kesim tesettür elbise

Kloş Elbiselerde Yeni Trendler

2017’nin floral desen trendi kloş elbiselere yansıyor. Gri, pudra, krem ve ekru gibi soft renkli kloş elbiselerde çiçek desenlerini göreceğiz. Şirinmi şirin floral desenli kloş elbiseler günlük davetleriniz yada bir parti için mükemmel bir kıyafet seçeneği olabilir. Özellikle hanım hanımcık bir elbise arıyorsanız bu çiçekli kloş elbiseleri mutlaka denemelisiniz.

Çiçekli kloş elbise
Çiçekli kloş elbise

Düğünlerde, davetlerde vücut hatlarını belli etmeyen tesettür kloş elbise modellerinde ayrıca belden oturtmalı tam boy elbiseler ve puantiyeli tasarımlar yeni sezonda ön planda olduğunu söylemek isterim. Fakat kilo problemi olanlar için belden oturan kloş elbiseleri pek önermem, seçim yaparken boy ve kilonuza göre seçim yapmalısınız.

Güpürlü tesettür kloş elbise
Güpürlü tesettür kloş elbise

Retro Stilinizi Kloş Elbiseler ile Yansıtın

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Son yılların bitmek bilmeyen akımı retro stilini kloş elbiseler ile yansıtabilirsiniz. Retroya uygun kloş elbiselerda daha çok ekoseli ve puantiyeli tasarımlar yer alıyor. Ayrıca bu stili yakalamak için doğru rengi seçmelisiniz. Retro tarz için gri, somon, mint, çuha çiçeği sarısı ve vizon renklerini kloş elbiselerinizde tercih edebilirsiniz. Tabi retro görnüm için büyük klasik gözlükleri unutmamak gerekir.

Kapalı Kloş elbise
Kapalı Kloş elbise

Kloş Elbiselerde Yeni Renkler

Bir kadın için daima en gözde parçalar arasında yer alan kloş elbise modelleri uçuş uçuş etekleri ve kemer detayları ile karakterize edilmiştir. Vintage ve retro stilini seven hanımlar için yeni sezonda birbirinden farklı renge sahip kloş elbiseler mevcuttur. Canlı renk sevenler için pembe, sarı, turuncu ve yeşil, soft renklere aşık olanlar için ise pudra, yasemen, su yeşili ve lila renkleri kloş elbiselerde sıkça göreceğimiz tonlardan.

Günlük kloş elbise
Günlük kloş elbise

Hem gündelik kıyafet için hem de özel davetler için kolayca kullanabileceğiniz tesettür kloş elbise modelleri tasarımı ve kumaşın kalitesine göre fiyat farklılığı göstemektedir. Alacağınız kloş elbise 2017 sezonu için en düşük 89 TL’den başlayıp 300-400 TL civarına çıkabilir. Bu durum sizin tamamen bütçeniz ile alakalıdır.

Kloş elbise almadan önce sizler için hazırladığımız yeni trend ve tamamen özgün kloş elbise tasarımlarına göz atmanızı öneririm. En azından sizin için ön fikir olur.

Yeni sezonun en özgün kloş elbise modelleri resimleri

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş