Travocort Krem Nedir? Faydaları Nedir?

0

Travogen Krem Nedir? Faydaları Nelerdir? Nasıl Kullanılır? Fiyatı Nedir?

En sık yaşanılan cilt hastalıklarından biri olan mantarın tedavisi için tercih edilen Travogen kremin etken maddesi izokonazol. Ayaklarda, parmak aralarında, genital bölgede veya vücudun değişik bölgelerinde ortaya çıkan mantarın önlenmesine yönelik kullanılabilen kremin ayrıca eritrazma denilen cilt hastalığı için de kullanılabildiğini not edelim.

Travogen kremin faydaları nelerdir?

Travogen kremin birçok faydası vardır. Özellikle, cilt üzerinde sürekli ortaya çıkan bakteri ve mikro organizmaların ortadan kaldırılmasını sağlamak için kullanılabilir. Bu bakımdan cilt yüzeyinde oluşan her türlü mantarın ortadan kaldırılması açısından işlevsel bir etki yaratır. Pullanmayı giderir, meme ve koltuk altlarında ortaya çıkan kahverengi ince tabakanın ortadan kaldırılması açısından kullanılabilir. ayak parmak aralarındaki mantardan dolayı ortaya çıkan kaşıntının, soyulmanın ve iltihabın önünün alınması için de tercih edilebilen kremlerden biridir.

Küfe mantarları veya mayalar çeşitli hastalıklara neden olucu organizmalara neden olur. Travogen kremi ile maya ve mantarların her çeşidinin tedavisi yapılır. Mantarın ciltte meydana getirdiği renk değişimi de Travogen kremin sunduğu faydalardan biri.

Travogen krem mantar
Travogen krem mantar
whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Travogen krem nasıl kullanılır?

Travogen krem dıştan uygulanan bir ilaçtır. Sorunlu bölgeye sürülen kremin masaj ile iyice yedirilmesi lazımdır. Travogen krem, cilt tarafından kısa sürede emilir, emildikten sonra yıkama işlemin uygulanmasına gereksinim yoktur. Uygulama öncesi, tedavi edilecek bölgenin dezenfekte edilmesine dikkat edilmesi lazımdır. Kremin en az 21 gün kullanımı lazımdır. Travogen kreminin gebe kişiler tarafından kullanımı doğru değildir. Çünkü konazol içeren maddelerin gebelik için riskli bir maddededir.

Travogen kullanan bazı kişilerde nadir de olsa yan etkilerin görünmesi muhtemeldir. En çok görülenler ise, kızarıklık ve deride kaşıntıdır. Yine derinin kabarması da nadir görünen yan etkiler arasında bulunur. Bu etkilerden biri veya birkaçının görülmesi halinde mutlaka doktora gidilmesi tavsiye edilir.

Travogen krem fiyatı nedir?

30 gramlık tüpler içerisinde satışa sunulan Travogen kremini her eczanede bulmak mümkündür. Fiyatı ise, 14 liradır. Doktor tarafından reçete edilen Travogen krem ücreti SGK tarafından karşılanır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş