2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

1

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri İçin Farklı Seçenekler, Yeni Tasarımlar ve Yeni Sezon Tesettür Gelinlik Aksesuarları


2016 tesettür gelinlik modelleri yeni trend şık ve her bayanın zevkine hitap edecek tasarımlardan oluşuyor. Gelinlik bir bayanın en özel ve en unutulmaz kıyafetidir. Bu nedenle gelinlik seçiminde son derece titiz davranılması ve eşsiz bir tasarım olması gerekir.Tesettürlü gelinlikler için bu seçimdeki titizlik daha önemlidir.Çünkü tesettürlü gelinliklerde daha çok detay olacağından dolayı hepsi bir ahenk içinde olmasına özen gösterilmelidir.

Yeni Sezon Tesettür Gelinlik Modellerinde Bizleri Hangi Trendler Bekliyor ?

Yeni sezona ait tesettür gelinlik modelleri 2016 tasarımlarında daha çok dantelli ve a kesim tasarımların trend olacağını belirtmek isteriz. 2016 kapalı gelinlik modelleri arasında ayrıca dikkat çeken kabarık etekler, dökümlü modeller, üzerleri taş ve inci işlemeli modeller aynı zamanda dantel detaylarının sıksık kullanıldığı ve bunların bir ahenk içinde olduğunu göreceksiniz.Tabi bununla birlikte sadeliği ve masumluğu yansıtan kapalı gelinlik modelleride yeni sezonun koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

2016 tesettür gelinlik modeli
2016 tesettür gelinlik modeli

Tesettür Gelinliklerde Pelerin ve Yarasa Kol Modası

Yeni trendler arasında olan bir diğer gelinlik tasarımı ise yarasa kol tesettür gelinlik modelleri 2016 yılında daha çok göreceğiz.Bu model hem gelinliğe farklı bir hava katmakta hemde tesettüre uygun olduğu için sık tercih edilen modeller arasında yer alacağa benziyor.Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi 2016 gelinlik sezonunda da yine pelerinli tesettür gelinlik modelleri kapalı hanımların alternatif gelinlik tasarımları arasında yer alacağını da ayrıca belirtelim.

2016 kabarık tesettür gelinlik
2016 kabarık tesettür gelinlik

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Gelinlik Modelinizi Siz Tasarlayabilirsiniz

Gelinlik tercihinizi yaparken sevdiğiniz küçük detaylar arasından size yakışan aksesuarları bir arada kullanabilirsiniz. Örneğin kabarık eteği, dantel işlemeli kumaşları ve türbanın üzerine upuzun hayal tülden bir duvak ile bütünleştirdiğinizde harika bir görüntü ortaya cıkacaktır.

2016 yeni tesettür gelinlik modelleri
2016 yeni tesettür gelinlik modelleri

Kısacası gelinlik modelleri üzerinde gördüğünüz ve beğendiğiniz detayları tek bir gelinlik üzerinde toplayabilirsiniz.Böylelikle istediğiniz tesettür gelinlik modeline kavuşmuş olursunuz.Tabi bunu yaparken birbiri ile uyumlu aksesuarları seçmeniz ve uyumlu detaylardan oluşmasına dikkat etmenizi öneririz.

Tesettürlü Gelinliğinizi Uygun Duvak Modeliniz ile Taçlandırın

Tesettürlü gelin adaylarımıza nacizane küçük bir önerimiz olacak gelinliğinizi mutlaka duvakla taçlandırın unutmayın ki duvaksız gelin olmaz. Duvak hem örf ve adetlerimizi yerine getirmek adına hemde gelinliği bir bütün halinde kullanmak adına önemli detaylar arasındadır. Eminiz ki 2016 tesettür gelinlik modelleri ile hayallerinizdeki gibi bir düğün gerçekleştirece ve ömür boyu mutlu bir anı olarak düğün gününüz hatrınızda kalacak.

Sizde 2016 senesi içinde düğün yapmayı planlıyor ve gelinlik modelinizi hala seçmediyseniz sizin için derlediğimiz en şık ve en yeni 2016 tesettür gelinlik modelleri galerimize göz atmanızı öneririz.

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri Resimli Galerisi


1 yorum
  1. evin diyor

    gerckten muhtsem bayldm insallah giyerim boyle bir gelnlk

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş