2016 Tesettür Gömlek Modelleri

0

Tesettür Gömlek Modelleri 2016 Trendleri Fular Yakalar, Asimetrik Kesimler ve Salaş Dökümlü Tasarımları İle Görülmeye Değer Koleksiyonlardan Oluşuyor !


Tesettür gömlek modelleri yaz ve bahar sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Tesettür giyimde en çok kullanılan gömlek ve bluz modelleri şık tasarımları ve kendine has tarzıyla kolay kombine edilmesi ile de tarz sahibi bayanların dikkatini çekiyor. Özellikle uzun gömlek modelleri yaşamınızın her anında rahatça giyebilir, günlük yapacağınız kombininizi seçtiğiniz gömleğe göre yapabilirsiniz.

Tesettür Gömleklerde 2016 Trendleri

Tesettür gömlek modelleri 2016 sezonunda daha çok baseni örten uzun gömlek modelleri oldukça ön planda diyebiliriz. Ayrıca gömleklerde bu sezon aplikeleri fazla göreceğe benziyoruz. Aplikeler gömlek ve bluzlere otantik bir hava kattığından dolayı retro stili benimseyenler için harika bir seçenek olmakta. Retro tasarımların yanı sıra spor tarzı sevenler için salaş gömlek modelleri de seçenekler arasında yer alıyor.

Pınar Şems tesettür gömlek 2016
Pınar Şems tesettür gömlek 2016

Bunun yanı sıra 2016 tesettür gömlek modelleri arasında oldukça fazla kullanılan jorjet kumaşlarda trendler arasında yer alıyor. Öte yandan baharı temsil eden çiçek desenleri özellikle 2016 ilkbaharında gömleklerde görmemiz mümkün fakat bu cıvıl cıvıl desenli gömlekleri kombin etmeniz biraz sıkıntılı olabilir.

Yakaları, kalıpları ve manşetleri birbirinden özel tasarımları ile benzersiz seçenekler sunan 2016 tesettür gömlekler arasında bir diğer trend ise bebe yakalı gömleklerdir. Bebe yakalı tesettür gömlekleri 2016 sezonunda klim desenleri ve düz renk kumaş seçenekleri ile karşımıza çıkmakta. Düz renklerden oluşan bebe yakalı gömlekleri ofis kombini olarak klim desenli gömlekleri ise günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Dantelli tesettür gömlek
Dantelli tesettür gömlek

Tesettür Gömleklerde Trend Renkler Nelerdir ?

2016 tesettür gömlek modelleri arasında trend olan renkler ise bebe mavisi, pudra tonları, uçuk sarılar ve daha baskın renk sevenler için sax mavileri göze çarpmakta. Özellikle 2016 ilkbahar yaz tesettür giyimin simgesi diyebileceğimiz bebe mavisi tesettür gömleklerde çok hoş durduğunu söyleyebiliriz.

Tesettür Gömleklerde Kombin Seçenekleri

Gömleğinizi kombinlerken renk uyumunu dikkate almalısınız. Eğer kombin yapacak kadar vaktiniz yok ise çok karışık desenli gömlekleri seçmemelisiniz. Sadeliği seven fakat tarzını biraz hareketlendirmek isteyenler için sade ve şık aksesuarlar ile tesettür gömleğinizi tamamlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra havaların ısınması ile tivil eşarpların ön plana çıktığı bu günlerde gömleğiniz ile şık bir kombin yapabilirsiniz.

2016 sezonunun en güzel ve yeni trend tesettür gömlek modellerini yakından incelemek isterseniz sizin için özenle hazırladığımız galerimize göz atabilirsiniz.

2016 Tesettür Gömlek Modelleri Resimli Galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş