2017 Genç Tesettür Giyim

0

Genç tesettür giyim stillerinde 2017 trendleri, özgün, yenilikçi ve aktif parçalar baş rolde. İşte ilham alabileceğiniz en yeni genç tesettür giyim kombinleri

Gençlerin, kıyafetler ve kombinler üzerindeki karar olgusu orta yaşlara göre daha değişkendir. Bu yüzden her sezon genç giyim trendleri sürekli değişir. Bizlerde genç tesettür giyim alanında bu yenilikleri ve trendleri sizlerle sürekli olarak paylaşmaktayız. Bu yazımızda 2017 genç tesettür giyim yeniliklerini ve en güncel stilleri sizlerle paylaşacağız, işte detaylar.

Minimal genç tesettür kombini
Minimal genç tesettür kombini

2017 Genç Tesettür Giyimde Minimalist Stiller

2017 genç tesettür giyim trendleri arasında minimal stiller yer alıyor. Giderek yükselen bu “minimalist” akım evimizde ve ofisimizde bir hayli artarken aynı zamanda giysilerimize de yansımakta. Giy-çık modunda ve tüm gereksiz detaylardan arındırılmış minimalist stilin tesettür giyim ile de bire bir örtüştüğü bir gerçektir. İşte tam da bu sebepten ötürü minimalist stil her sezon olduğu gibi 2017 tesettür giyim sezonunda da yerini korumakta. Ayrıca 2017, minimal parçaların big size parçalar ile match edildiği kombinleri sıkça göreceğimiz bir yıl olacak.

Nakışlı tesettür ceket
Nakışlı tesettür ceket

Athleisure Akımı 2017’de Zirve Yapıyor

Son yıllarda trendi yükselen “athleisure” dediğimiz klasik ve spor parçaları harmanlayan bu stil 2017 genç tesettür giyim sezonunda zirveye ulaşıyor diyebiliriz. Özellikle Instagram fenomenlerinin vazgeçemediği athleisure stiline örnek verecek olursak; klasik pantolon, Nike Airmax spor ayakkabı, sade düz renk tunik ve şal kombininiz ile bu stile ayak uydurabilirsiniz efendim 🙂

Damla desenli yelek
Damla desenli yelek

2017’de Mutlaka Gençlerin Dolabında Olması Gereken Parçalar

  1. Cigarette pantolon
  2. İspanyol kol tunikler
  3. Nakışlı bluz
  4. Trençkot
  5. En az 2 farklı renk krep tunik
  6. Sweatshirt tunik
  7. Tam boy triko elbise
  8. Kumaş Yelek
  9. Kimono
  10. Kolej kap
whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]
Yeni yazlık genç kombin
Yeni yazlık genç kombin

Çiçekli Parçalar ile Stil Güncellemesi

2017 kombinlerinde çiçekli desenlerin envai çeşidini göreceğiz. Tunikler, maksi etekler, bluzler, gömlekler, eşarplar ve hatta kot pantolonlar çiçekli desenlerden nasibini alacak parçalar. Tarzınızı şekillendirmenin ve stilinizi güncellemenin en kolay yolu 2017’de çiçekli parçalardan geçecek.

Genç püsküllü yelek kombini
Genç püsküllü yelek kombini

Abiye Tarzlarda Nakışlı ve Koyu Stiller Trend

Basklı ve nakışlı tunikler 2017’de gençler tarafından sıkça kullanılacak. Geçen sezon daha soft renkler tercih edilirken yeni sezonda daha canlı renkleri bizleri bekliyor olacak. Renkli, cıvıl cıvıl renkleri kombinlerde göreceğimiz gibi abiye tarzı kıyafetlerde ise daha koyu renkler gençlerin ilgi odağında olacak. Örneğin gri, siyah, haki, bordo ve kahve tonlarını abiye takımlarda ve elbiselerde daha sık göreceğiz. Giyeceğiniz abiyeleri zenginleştirmek adına yine 2017’de sıkça kullanılacak broşları şallarınızda kullanabilirsiniz.

Ekru tesettür kombin
Ekru tesettür kombin

Ve Aksesuar

Genç tesettür giyimde 2017’de sık kullanılacak aksesuarlara da değinmek istiyorum. Sırt çantaları, etnik kolyeler, önü ve arkası pullu ayakkabılar, zincir kolyeler ve tabiki meşhur yuvarlak gözükleri sıralamamız mümkün.

2017 Genç Tesettür Giyim Resimli Galerisi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş