2017 Pınar Şems Koleksiyonu

0

2017 Pınar Şems koleksiyonu, payet, püskül, nakış detaylar ile kusursuz abiye tasarımları sizleri bekliyor. İşte Pınar Şems’in her detayı göz kamaştıran büyüleyici yeni sezon parçaları

Pınar Şems’in yeni koleksiyonu her sezon olduğu gibi 2017 sezonunda da merak beklenen koleksiyonlar arasında. Her yaptığı tasarımı ile hayranlık uyandıran Pınar Şems 2017 sezonu için hazırladığı yeni parçaları vitrinleri süslemeye başladı. Tunikleri, etekleri, yelekleri ve özellikle abiyeleri ile Pınar Şems 2017 koleksiyonları sizlerle.

2017 Pınar Şems abiye
2017 Pınar Şems abiye

Pınar Şems’in şüphesiz en çok ilgi gören ürünü abiyedir. Belkide ülkemizin ve hatta tüm dünyanın en şahane tesettür abiyelerini tasarlayan Pınar Şems yeni sezon abiyeleri ile yine kalitesinden ve zevkli dünyasından ödün vermemiş. Özellikle düğünlerde, kınalarda, sünnet cemiyetlerinde tercih edilen Pınar Şems abiye modelleri yeni sezonda, davetlerde yada özel gecelerde giyebileceğiniz sade tasarımları da bulabilirsiniz.

Pınar Şems 2017 abiye
Pınar Şems 2017 abiye

Göz Alıcı 2017 Pınar Şems Abiyeler

Yeni sezon 2017 Pınar Şems abiye modelleri arasında Zümrüt abiye modeli ilk dikkat çeken tasarımlar arasında. Bordo ve siyahın karşı koyulmaz ahengini gördüğümüz Zümrüt abiye, siyah üzerindeki pullu süslemeleri ve eteklerindeki siyah boncuk detaylar ile diğer abiyelerden farklı bir görünüm sergiliyor. Zümrüt abiyenin dışında Mihrimah ve Pırlanta abiye modelleri de diğer tasarımlar arasında.

Pınar Şems 2017 koleksiyonu
Pınar Şems 2017 koleksiyonu
whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Özellikle Mirmihah abiye koleksiyonu Pınar Şems’in 2017 sezonunda çok beğenilecek olan model olduğunu söylemek isterim. Asil ve şık havası olan Mihrimah abiye modellerinde mor, haki, somon ve siyah renk seçenekleri arasında yer alıyor. Eteğindeki papatyaya benzer motifleri, şalın üzerindeki, kemerdeki ve gerdan kısmındaki benzer şık detayları ile adeta tam bir bütünlük sağlamış. Şimdiden çok sevilen Mihrimah abiyeler 2017’de nişanlanacaklar için en özel abiye seçenekleri arasında.

Pınar Şems 2017 Afitap tunik
Pınar Şems 2017 Afitap tunik

Tuniklere Olan Tutkunuzu Zirve Yaptıracak 2017 Pınar Şems Tunikler

Pınar Şems’in 2017 sezonunda çok konuşulacak diğer parçaları ise etek ve tuniklerdir. Özellikle Afitap isimli tunik modeli sade nakış detayı ile davetlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve kombinleyebileceğiniz bir parça olduğunu söylemek isterim. Siyah, pudra ve hardal Afitap tuniğin renk seçeneklerini oluşturuyor.

Pınar Şems’in rüya gibi parçaları barındıran 2017 koleksiyonuna yakından incelemek isterseniz sizler için oluşturduğumuz galeriye göz atabilirisniz.

2017 Pınar Şems Koleksiyonu Resimli Galerisi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş