2018 Kışlık Şal Modelleri

0

Kışın hangi şal modelleri seçilmeli ? Kışlık şallarda dikkat etmeniz gerekenler ve 2018 kış şal moelleri trendleri

Havalar soğuyunca ister istemez başımızı daha kalın şallar ile örtmek isteriz. Özellikle her sabah soğuk havalarda dışarıya çıkmak zorundaysanız mutlaka şalınız kalın ve soğuya karşı dayanıklı olmalıdır.  Kumaşının yanı sıra kışlık şallarda dikkat edeceğiniz bir diğer husus uzunluğudur. Eğer daha uzun şal modellerini tercih ederseniz soğuk havalarda sizi daha iyi koruyacaktır. Bunların yanı sıra kış aylarında eşarp ya da şal tercih ederken renk tonlamasına dikkat etmelisiniz.

Kışın eşarp yerine şal tercih etmeniz bağlamada sizi daha az uğraştıracaktır. Peki kışın hangi şallar tercih edilmeli sorusuna yanı ise ipek şallar, yünlü şallar, pamuklu şal modelleri ve paşmina şallar kışın en çok tercih edilen şal modellerinden olduğunu bilmenizi isteriz.

Kislik-duz-sal

2018 Şal Trendleri

Kışın eforsuz bir şıklık istiyorsanız giyeceğiniz kalın kazaklara, montlara, pardesülere şalınızın mutlaka uyması gerektiğini unutmayın. Yeri gelmişken 2018 şal modellerinde yeni trendlere değinmek istiyorum. Sonbahar/kış sezonunda ekoseli şalları çok sık göreceğiz.

Kislik-burberry-sal

Şallarda bu kış söz sahibi olacak ekose desenlerinde camel, bordo, siyah, mürdüm, gri ve indigo mavisi öne çıkan renkler olarak sıralayabiliriz. 2018’de rotasyona uğrayan ekoseli şalları kışın soğuğunda olmazsa olmaz kapitone montlarla ile kombinleyebilirsiniz.

Yünlü Minimal Şallar

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Kışın yünlü parçalar giymeyi seviyorsanız hafif çizgileri olan şalları ya da düz sade şalları tercih edebilirsiniz. Ekoseli şallar kendi arasında yarışa dursun silik çizgili şallar ve düz renk yünlü şal modelleri minimal kış kombinlerinin baş tacı olacak.

Özellikle ikili takımları giymeyi seviyorsanız desende uzak durup düz sade yünlü şal modellerini tercih etmelisiniz. Ya da bol denim pantolon triko kombininize bu şalları kullanabilir kombininizi Sneakerlarla ile tamamlayabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş