2018 Trendi Simli Tesettür Elbiseler

0

2018’in yeni trendleri arasında yer alan simli tesettür elbiseler hem özel davetlerde hem de günlük hayatımızda şıklıktan vazgeçemeyenlerin kurtarıcı parçası oluyor.

Tesettür giyim modası her geçen gün çok daha dikkat çekici tasarımları ön plana çıkararak insanlara daha fazla seçenek sunuyor. Eski zamanlarda tesettür giyim oldukça az sayıda ve birbirine benzeyen seçenekler ile insanların moda anlayışlarını ve giyim zevklerini kısıtlarken şimdilerde her tarza uygun bir tesettür kıyafet bulmak mümkün.

Genç simli elbise

2018 trendi simli tesettür elbiseler de bu durumun en gerçekçi kanıtlarından birisi. Işıl ışıl, dökümlü ve oldukça şık kesimlere sahip elbise modelleri özel günler ve gecelerde tesettür modasını istediğiniz gibi yansıtmanıza yardımcı olurken kendinizi de daima şık hissetmenizi sağlayacak.

Yazlık simli elbise

2018 Renkleri Tesettür Şıklığı ile Buluşuyor

Yeni sezonların moda trendlerindeki değişimler şüphesiz ki tesettür modasına da yansıyor. Renk, doku ve desen değişimlerinden etkilenen ve yeniden şekillenen tesettür modasında her sezon birbirinden farklı tasarımlara sahip kıyafetler bulmak mümkün.

Kemerli simli elbise

Yeni sezonda lavanta, sarı ve turuncu gibi renkler başta olmak üzere nötr renkleri de vitrinlerde oldukça sık görüyoruz. Hem enerjik hem de dingin kombinler yapmaya olanak sağlayan bu renkler 2018 trendi simli tesettür elbiseler için de oldukça dikkat çekici tasarımların ortaya çıkmasında etkili oluyor.

2018 simli tesettür elbise

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Sim detaylı elbiseler özellikle abiye kıyafet ihtiyacının olduğu durumlarda ön plana çıkarken çok özel işlemeleri ile de dikkat çekici bir şıklık elde etmenizi sağlıyor.

Volan kollu simli tesettür elbise

Detaylardan Gelen Şıklık

Tesettür abiye denildiği zaman akla gelen tasarımların biraz dışına çıkan ve ince işlemeleri ile göz dolduran simli tesettür abiye elbiseler ile göz alıcı bir şıklığa sahip olabilirsiniz.

Plise detaylı simli elbise

Özellikle üst bedeni odak olan sim detaylarının yoğun olduğu tasarımlar yeni sezonun gözdeleri arasında yer alıyor. Biraz daha az gösterişli tasarımlar isteyenler için omuz, bel ya da kol bölgesinde şerit detaylı sim işlemelerin kullanıldığı tesettür elbiseler öne çıkıyor.

Pliseli simli tesettür elbise

Simli elbiseler arasında en çok dikkat çeken modeller ise metalik iplik karışımı kumaş dokumalarından üretilen elbise modelleri. Kendinden ışıltılı bu tasarımlar ilk bakışta oldukça sade gözükse bile detayların ön plana çıkması ile zarif bir şıklık sunuyor.

Kuyruklu tesettür simli elbise Simli tesettür abiye elbise Simli tesettür elbise 2018 Volan kollu simli tesettür elbise Simli ikili takım Simli krep elbise

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş