2020’de Göz Kamaştıracak 20 Tesettür Abiye Modeli

0

Yeni sezonda düğünlerde davetlerde şık görünmek isteyenler için 2020 sezonunun en büyüleyici 20 tesettür abiye modelleri

2020 tesettür abiyeler, düğünü olan ya da özel bir davete katılacak olan hanımlar tarafından şimdiden inceleme altına alındı. Bizler de yoğun talebi gördük ve tesettür gece elbisesi dosyasını oluşturduk. Sezonun öne çıkan abiyelerini yazımızın devamında görebilirsiniz.

2020 tesettür abiye modelleri büyük bir merakla bekleniyordu. 2019 düğün sezonunu kapatan hanımlar, gelecek sezondaki düğünler için koşuşturmaya, tarzına göre abiye bakmaya başladı diyebiliriz. Kilo, yaş, tarz gibi önemli ölçütleri ele alarak sezonda trend olacak modelleri derledik. Sizi bekleyen abiyeler nasılmış hep birlikte inceleyelim.

pudra tesettür abiye 2020
pudra tesettür abiye 2020

Işıltılı Abiye Modelleri

Işıltıdan hoşlanan, pul ya da taşlı abiye modellerini daima tercih edenler 2020 modasında ihtişamlı abiyelere doyacak. Modacılar, ışıltıyı ölçülü şekilde kullanarak ortaya cidden gösterişli fakat kendi içinde bir dengesi olan tesettür abiyeler tasarlamış durumda. Abiyeleri incelediğinizde ve giydiğinizde ne demek istediğimizi görebilirsiniz.

bordo simli tesettür abiye 2020
bordo simli tesettür abiye 2020

Pelerinli Tesettür Abiye Modelleri

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Pelerinli tesettür modelleri o kadar zengin ve o kadar şık tasarımlardan oluşuyor ki sezon boyunca envai çeşit model karşısında hayran kalabilirsiniz. 2020 tesettür abiye modelleri koleksiyonunda hiç şüphesiz pelerinli modeller ekstra bir hayran kitlesi oluşturacak. Tesettür gelinliklere dahi sıçrayan bu moda, birkaç sezon boyunca popülaritesini koruyabilir.

gri şifon detaylı tesettür abiye 2020
gri şifon detaylı tesettür abiye 2020

Sade Tesettür Abiye Modelleri

Günlük giyimde ve gece davetlerinde gösterişten uzak kalmayı, daha sade ve minimal giyinmeyi tercih eden hanımlar elbette 2020 yılında unutulmuyor. Her zaman olduğu gibi sadelik kazanıyor. “Less is more”(Az, çoktur.) düşüncesinden yola çıkan modacılar, sade bir tesettür abiyenin her şeyden daha şık olabileceğinin ispatı niteliğinde özel abiyeler tasarlıyor. Sade tasarımlar uzun vadede giyilebildiği için kişilere ekstra avantaj sağlıyor.

kahverengi tesettür abiye 2020
kahverengi tesettür abiye 2020

Püsküllü ve Dantelli Tesettür Abiye Modelleri

Püskül ya da dantel sever misiniz? Sizi bilmeyiz ama modacılar bu ikiliyi çok seviyor. Aslında talep ve satış istatistikleri gösteriyor ki sadece modacılar değil tesettürlü hanımlar da püskülü, danteli seviyor2020 tesettür abiye modelleri arasında sıklıkla püsküllü, dantel detaylı abiyeler göreceğiz. Püskül bir iki sezon daha kendini gösterecek gibi dururken dantel büyüsünü hiç kaybetmeyecekmiş gibi iddialı bir görüntüye sahip.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş