2020’de Göz Kamaştıracak En Şık 20 Tesettür Nişan Elbisesi

0

2020 yılında nişan telaşı yaşayacak olanlar için nişanlık seçiminden önce mutlaka görülmesi gereken en güzel 20 tesettür nişan elbisesini bir araya getirdik.

Tesettür abiyeler özel günlerin vazgeçilmez kıyafetleridir. Nişan, kına, düğün başta olmak üzere pek çok özel organizasyonda abiye arayışı ortaya çıkıyor. Hanımlar boy, kilo, tarz açısından farklılık gösterdiğinden her model herkese hitap etmiyor.

Siz de eminim tesettür nişanlık bakarken, denerken genel anlamda aynı modellere yöneliyorsunuzdur. Çünkü her kadını kendi tarzı, bir çizgisi var. 2020 tesettür nişanlık modelleri işte bu yüzden envai çeşit modeller karşınıza çıkmayı bekliyor.

Modacılar,  her talebe karşılık verebilmek için tüketici davranışlarını titizlikle analiz ediyor, çok beğenilen modellere ağırlık veriyor. İşte 2020 tesettür nişanlık trendleri notlarımız.

Sade ve naif görünmek isteyenlere özel tesettür abiyeler

Tesettür nişanlık denince akla hep ışıltı geliyor ama birçok kadın abiyede sadeliği, zarafeti, ince şıklığı arıyor. Bunu yaparken de sade görünümlü bir abiye arayışına düşüyorlar. Sizin tercihiniz ne yönde bilmiyoruz ama 2020 yılında zarif ve bir o kadar da ölçülü sadelik arıyorsanız bulacağınızı söylemeliyiz.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Gösterişi ve ışıltıyı sevenlere özel tesettür nişanlık abiyeler

2020 tesettür nişan elbisesi modelleri ışıltı, pul, payet tasarımlarıyla göz kamaştırmaya geliyor. Abiye anlayışınız ışıltıysa emin olun 2020 yılındaki nişanlık isteğinizi karşılayacak. Elbette ışıltının, payetin de bir dozu var. Tasarımcılar her zaman şıklığı ön planda tutuyor, davetlerde şık olmanızı garantiliyor.   

Gündüz ve gece şıklığını bir arada sunan tasarımlar

Tesettür nişanlık abiye koleksiyonlarında her zaman çok yönlü birkaç model görebilirsiniz. Gece şıklığıyla sınırlı kalmayan bu abiyeler, gündüz, akşamüstü davetlerinde, kokteyllerinde giyilebiliyor. 2020 tesettür abiye koleksiyonunda sadece düğünler esas alınmıyor, iş davetleri, özel etkinlikler de tasarımcıların odağına yerleşiyor.

Tesettür Nişanlıklarda 2020 Renk Trendleri

2020 tesettür nişanlık modelleri renkleriyle birlikte öne çıkıyor. Sizleri bekleyen renkler şöyle; pudra, somon, haki, zümrüt yeşili, lacivert, gümüş, füme, mor, eflatun, bej ve krem renkleri. Renklerdeki çeşitlilik her ten renginden kadının kendine uygun modeli bulmasına yardımcı oluyor. Abiyeler çoğu zaman birkaç farklı renkle piyasaya sürülüyor. Modacılar ten eşitliğine önem veriyor, renk ve model tasarımında hanımlara alternatifler sunmaya dikkat ediyor.   

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş