2020 Tesettür Kombin Fikirleri

0

Tesettür kombinlerde 2020 trendleri, göz kamaştıran farklı tasarımlar ve resimli kombin önerileri Tarz-ı Trend’de sizleri bekliyor

2020 yılı tesettür kombin seçenekleri yavaş yavaş vitrinlerde yerini almaya başladı. Ünlü birçok marka yeni sezonun renklerini ve tasarımlarını kullanarak tesettürlü hanımlar için harika kombinler oluşturmaya başladı.

tesettür sweat kombin 2020
tesettür sweat kombin 2020

Etek, şal, eşarp, çanta, yelek, tunik ve ayakkabı gibi birçok üründe harika tasarımlar sizleri bekliyor. Peki kombin fikirlerini bu sene nasıl oluşturmalıyız? Bu senenin moda kombinleri neler? Gelin beraber inceleyelim.

Kombinin Can Alıcı Noktası: Eşarp ve Şallar

2020 tesettür kombin fikirleri can alıcı noktası eşarp ve şal seçimi. Bu sene özellikle canlı renkler ön plana çıkmıştı. 2020 kombinlerinde ise genellikle pastel renkler kullanılıyor.

tesettür tunik kombin 2020
tesettür tunik kombin 2020

Tesettür kombin yaparken hanımların en çok dikkat ettiği hususlardan birisi, kıyafete göre şal ve eşarp seçimleridir.

Eşarp ve şalı hem ten rengine hem de kıyafete en iyi şekilde uydurmak gerekmektedir. Örneğin kırmızı bir şalı, cırt sarı bir tunikle asla kombin yapmamak gerekir.

tesettür spor kombin 2020
tesettür spor kombin 2020

Bu sene pastel renkler ön planda demiştik. Pastel maviye, pastel bir pembe eşarp çok uygun olacaktır.

Bu Senenin Modası Çizgili Kıyafetler

2020 tesettür kombin fikirleri arasında çizgili kıyafetler de ön plana çıkıyor. Eğer 2 renkten oluşan çizgili kıyafetleri seviyorsanız, bunu doğru çanta, eşarp, şal ve ayakkabı ile kombinlemeniz şart.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]
tesettür kot kombin 2020
tesettür kot kombin 2020

Örneğin siyah beyaz çizgili uzun bir elbise ile lacivert ve bordo renkli şal güzel bir uyum yakalayacaktır.

Monokrom 2020’de Yine Kullanılacak

Tek rengin farklı tonlarını kullanarak oluşturduğunuz monokrom kombinler, 2020 tesettür kombin seçenekleri arasında yine ön planda.

tesettür abaya kombin 2020
tesettür abaya kombin 2020

Özellikle kahverengi, siyah, mavi ve kırmızı renklerinin sıklıkla kullanıldığı bu kombin tipleri sizin çok şık görünmenizi sağlayacaktır.

Canlı Renkleri Asla Unutmayın

Canlı renkler, her zaman sıklıkla kullanılan renklerdendir. Özellikle sade tonlarla beraber kombinlenen canlı renkler 2020 tesettür modasında ön plana çıkmaktadır.

tesettür yazlık tunik kombin 2020
tesettür yazlık tunik kombin 2020

Örneğin açık mavi renkli bir şalla gri tonlarında tunik harika bir uyum yakalayacaktır.

Tesettürde Sade Kombinleri Kullanalım

Unutmayın, sade kombinler her zaman tesettür modasının çiçeğidir. Eğer güçlü ve şık bir imaja sahip olmak istiyorsanız, minimal ve sade modelleri tercih edebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş