2023 Yılının En Moda 20 Ombre Modeli

0

2023 yılının en tarz ve en moda olacak 20 ombre saç modelini bir araya getirdik. İşte yeni favori ombre modelleri

Kadınların büyük bir kısmı için saçlarının güzel bir görünüme sahip olması son derece önemli bir konu. Bunun için yalnızca üzerinde durdukları detay ise kesim olmuyor.

uzun ombre 2023
uzun ombre 2023

Aynı zamanda birbirinden farklı renkler arasından da seçimlerini yapıyorlar. Klasik tarzdaki renklendirmenin yerini ise bir süredir çeşitli ombre modeli arasından seçimlerini yapan kadınlar, 2023 yılında da kendi tarzlarına en uygun omblre modellerini kolaylıkla saçlarına uygulatmaya devam edecekler.

yeni karamel omre modeli 2023
yeni karamel omre modeli 2023

Kahve Rengi Ombre Modelleri

Kendi içerisinde oldukça farklı tonlara sahip renklerden biri kahverengi. Böyle olunca da geçmiş yıllarda olduğu gibi 2023 içerisinde de pek çok kadının tercih edebileceği ombre modeli olması şaşırtıcı olmayacak.

naturel kahverengi ombre modeli 2023
naturel kahverengi ombre modeli 2023

Açık kumral, açık kahve rengi, bal köpüğü gibi nispeten daha sarıya kaçan kahve rengi tonlarının ombre uygulamasında tercih edilmesi ile beraber ortaya son derece etkileyici sonuçlar çıkıyor. Kişinin ten rengi kumral tonlarda olup saç rengi kahverengi ise saç renginin birkaç ton açığı seçilerek ombre yapılmalıdır.

kahverengi ombre modeli 2023
kahverengi ombre modeli 2023

Açık renklere oranla yıpranma payı daha az olmasından dolayı 2023’te pek çok kadının saçında kahverengi tonlarındaki ombreler görülmeye devam edecek.

sarı saç ombre modeli 2023
sarı saç ombre modeli 2023

Gri Ombre Modelleri

Bilindik tarzdaki ombre modelleri arasından seçimi yapmak yerine farklılık arayanlar, 2023 yılında aradıklarını en etkili şekilde bulmayı başaracak. Özellikle de daha genç yaşlardakiler, saçları için ombre modeli arayışa girenlerin karşılarına 2023 yılında ilk olarak çıkacak modellerden biri gri renk ombreler olacak.

gri ombre 2023
gri ombre 2023

Dışarıdan bakınca gri her ne kadar soğuk bir renk gibi görülüyor olsa da koyu renkteki saç dipleri ile bir araya geldiği zaman çok daha enerjik bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlayacak.

küllü sarı ombre modeli 2023
küllü sarı ombre modeli 2023

Gri renk ombre modellerinin en güzel özelliklerinden bir diğeri de saç hangi boyda olursa olsun fark etmeden çok daha çekici ve modern bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlamayı başarıyor.

kahverengi sarı dalgalı ombre modeli 2023
kahverengi sarı dalgalı ombre modeli 2023

Sarı Ombre Modelleri

Konu ombre modeli olduğu zaman yıllardır en popüler renklerin başında sarı kendine yer bulmayı başarıyor. Ve var olan popülerliği 2023 yılında da devam edeceğe benziyor.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]
koyu doğal sarı ombre modeli 2023
koyu doğal sarı ombre modeli 2023

En fazla tercih edilen bu model aynı zamanda hemen her saç tonuna ve cilt rengine de mükemmel şekilde uyum sağlamayı başarıyor.

doğal sarı saç ombre modeli 2023
doğal sarı saç ombre modeli 2023

Sarının her tonunun kullanılabildiği ombre modellerinde saç diplerinin hangi renkte olduğu ise önemli değil. Çünkü iki renk arasında geçişin en iyi şekilde yapılmasını sağlayabilecek sarı tonunu bulmak oldukça kolay.

açık sarı balyaj modeli 2023
açık sarı balyaj modeli 2023

Karamel Ombre Modelleri

Sıcak renkler arasında yer alan karamel, genel olarak sarı ile kahverenginin karıştırıldığı bir renktir. İçerisinde hafif şekilde kızıl ışıltıları barındırmakta olan karamel, 2023’ün favori ombre modelleri arasındaki yerini alacak.

karamel renk ombre modeli 2023
karamel renk ombre modeli 2023

Özellikle de buğday tenli ve koyu tonlarda saç rengine sahip olan kadınlar, çok daha ışıltılı bir görünüm için ombre modeli arayışına girdikleri zaman karamel ombre modelleri onlara aradıklarını vermeyi başaracak.

bakır uzun ombre 2023
bakır uzun ombre 2023

Renkli Ombre Modelleri

Karşısına sürekli olarak bilindik renklerde ombre modeli çıkan kadınlar için 2023 yılı tam olarak aradıklarını bulmalarını sağlayacak.

kahverengi sarı ombre modeli 2023
kahverengi sarı ombre modeli 2023

Çok daha dinamik ve enerjik bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için artık birbirinden farklı renklerde ombre modelleri onlara sunuluyor. Saç ve cilt rengi ile uyumlu olacağı düşünülen ombre modelleri arasından yapılacak seçim ile beraber artık istenilen görüntüye çok daha kolay bir şekilde ulaşmak mümkün hale gelecek.

düz siyah sarı ombre modeli 2023
düz siyah sarı ombre modeli 2023

Ters Ombre Modelleri

İlk olarak ortaya çıktığı zamanlarda çok fazla ön planda olmamış olsa da ters ombre modeli 2023 yılında çok fazla kadın tarafından tercih edilecek modellerden bir tanesi.

kızıl ombre modeli 2023
kızıl ombre modeli 2023

Saçın diplerinden uçlarına doğru farklı tonlarda koyulaşarak devam eden bu ombre modeli, doğru isimler tarafından yapılması halinde etkileyici görüntülerin ortaya çıkmasını sağlayacak.

siyah kızıl ombre modeli 2023
siyah kızıl ombre modeli 2023

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş