2023 Sezonunun En Asil 10 Ferace Modeli

0

2023 sezonunda mutlaka görmeniz gereken en asil 10 ferace tasarımını sizler için derledik. İşte yeni sezon ferace modelleri

Tesettür giyimi konu olduğunda ferace modellerinin her geçen gün çok daha fazla talep edildiğini görmek mümkün. Böyle olunca da artık hangi yaşta olursa olsun fark etmez, kadınların isteklerinin yerine getirilmesi adına modacılar tarafından birbirinden farklı ferace modeli tasarlanmaya devam ediyor.

şeritli düğmeli ferace 2023
şeritli düğmeli ferace 2023

Modellerin son derece geniş bir yelpazede üretilmesinden dolayı kadınlar gerek günlük yaşamlarında gerekse akşam davetlerinde istedikleri modeller arasından seçim yapabiliyorlar. 2023 sezonunda da yine birbirinden farklı ferace modelleri kadınların kullanımına sunulacak.

kemerli pelerinli ferace 2023
kemerli pelerinli ferace 2023

Taşlı Ferace Modelleri

Etkileyici bir tasarıma sahip ferace modeli arayışına girenler, taş detaylarına sahip ferace modelleri ile 2023 yılına damga vurabilirler. Kendi içinde farklı çeşitlere ayrılmasından dolayı kadınlar tam olarak kendi tarzlarını yansıtacağını düşündükleri taşlı ferace modelleri arasından seçimlerini yapabilecekler. Kol manşetleri ve etek kısmında bulunan taş işlemelerinin motif ya da çizgi şeklinde olup olmayacağı tamamen kullanacak kişinin isteğine kalıyor.

taş işlemeli ferace 2023
taş işlemeli ferace 2023

Salaş Kesim Ferace Modelleri

Seçeceği ferace modeli için önceliği rahatlıktan yana kullanmak isteyen kadınlar için salaş kesim ferace modelleri birbirinden farklı renklerde 2023 sezonunda sunulacak. Bu kesimdeki ferace modellerinde üstten alta doğru genişleyen çan görüntüsü ön plana çıkıyor. Salaş kesimdeki ferace modelleri sade tarzda olabileceği gibi manşet ve göğüs kısmı işlemeli ferace modelleri de 2023’de kadınların üzerindeki yerini alacak.

nakışlı gri ferace 2023
nakışlı gri ferace 2023

Yarasa Kollu Ferace Modelleri

Akşam davetleri için ferace modeli araştırmasına girecek olan kadınların 2023 sezonundaki tercihleri yarasa kollu feracelerden yana olacak. Ağırlık olarak tek renkten hazırlanacak olan yarasa kollu feraceler, vücuda tam oturan yapısı ile etkileyici bir görünümün ortaya çıkmasını sağlayacak. Farklı formlarda yer alan yarasa kollu feraceler, hem günlük kullanıma hem de davetler için ideal seçimlerden biri olacak.

zincir detaylı ferace 2023
zincir detaylı ferace 2023

Nakış İşlemeli Ferace Modelleri

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Tercih ettiği ferace modeli ile tarzını en iyi şekilde ortaya koymak isteyen kadınlar için 2023 yılının gözde ferace modellerinden biri, nakış işlemeli feracelerden yana olacak. Feracenin ana rengi ile uyumlu olan nakışlar, yaka ve manşet sınırlarında yer alarak ortaya etkileyici bir görüntünün çıkmasını sağlamaktadır.

nakışlı yazlık ferace 2023
nakışlı yazlık ferace 2023

Güpürlü Ferace Modelleri

Etkileyici bir ferace modeli seçmek isteyenler için 2023 sezonunda pek çok farklı model ön plana çıkmaya devam edecek. Ön kısmında çiçek detayları yer alan feracenin hareketlenmesi içinse devreye güpür geliyor. Kol kısmında güpür detaylarının yanı sıra yer alan nakışlar çok daha şık bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlıyor. Böylece kadınlar seçmiş oldukları ferace ile girdikleri ortamda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

taş işlemeli ferace 2023
taş işlemeli ferace 2023

İncili Ferace Modelleri

Zarafetin simgesi olan inciler, pek çok farklı giyim ürününde olduğu gibi ferace modeli üzerinde de kendine 2023 sezonunda yer bulacak. Hazırlanan modellerde ön ve manşet kısmında yer alan inciler, feracenin çok daha şık bir görüntüye ulaşmasını sağlayacaktır.

incili ferace 2023
incili ferace 2023

Tül Detaylı Ferace Modelleri

Klasik tarzdaki ferace modeli çeşitleri arasından seçim yapmak yerine farklı tarzda ve modern bir görüntüye sahip feraceler içerisinden seçim yapmak isteyenler için 2023 yılında seçilecek olan model şüphesiz ki tül detaylı feraceler olacak. Bu modeldeki feraceler yarasa kol kesim olarak hazırlanıyor. Kol kısmında yer alan tül ise ferace modeline hareketlilik ve farklılık katıyor. Tek renkten hazırlanılan feracelerdeki tül de yine aynı renk olarak seçiliyor.

pul detaylı ferace 2023
pul detaylı ferace 2023

Payetli ve Kuşaklı Ferace Modelleri

Davete giderken en iyi ferace modeli seçimini yapmak isteyenlerin tercihi olan bu modelde payet detayı önde iki kısımda yer alıyor. Göğüs bölgesinin hemen altından geçen kemer detayı ise feracenin ana rengi ile aynı tonda olup görüntünün bütünleşmesini sağlıyor.

deri kapşonlu ferace 2023
deri kapşonlu ferace 2023

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş