Fucicort Krem Nedir? Faydaları Nedir? Fiyatı Nedir?

0

Fucicort Krem Nedir? Faydaları Nedir? Özellikle Egzama Hastalarının Tercihi Fucicort Krem Nasıl Kullanılır? Fiyatı Nedir?

Cilt rahatsızlıklarında sıklıkla reçete edilen kremlerin başında gelen Fucicort krem, hem egzama gibi alerjik reaksiyonlardan dolayı ortaya çıkan cilt rahatsızlıklarında, hem de iltihaplanma, yaralanma ve enfeksiyon vari rahatsızlıklarda kullanılabilen oldukça etkili etken maddeleri ile piyasaya sürülen, faydası kanıtlanmış bir üründür.

Fucicort krem faydaları neler?

Doktor tarafından önerilmeden kullanımı tavsiye edilmeyen kremin reçete ile satıldığını not edelim. Fucicort kremin etken maddesi, fusidik asit. Yaklaşık olarak her 1 gramının içerisinde, 20 mg fusidik asit var ve ayrıca da 1 mg kortizon yer alır. fusidik asit, bakterilerin üremesini ve cilde zarar veren yabancı bakterilerin ciltten uzaklaşmasını sağlayıcı bir etkiye sahip. Kortizon ise, kaşıntı ve inflamasyona karşı etkilidir.

Fucicort krem egzama

Kremin kullanım alanı ise geniştir. Hemen hemen tüm cilt tahriş ve rahatsızlıkları için reçete edilebilen kremin sıklıkla kullanıldığı alanların bazıları şunlar: Yazın oluşan güneş yanıklarının hızlıca iyileşmesi, atopik egzama, ciltte döküntüye neden olan sedef hastalığı, pişik sorunları, kronik iltihaplanma yaşanan ciltlerdeki iltihabı önlemek, egzamanın farklı bir çeşidini ifade eden unna, kaşıntılı deri hastalıklarının hepsi.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Fucicort krem nasıl kullanılır?

Fucicort kremin satın alınmasından sonra mutlaka kullanım talimatının okunması lazım. Böylece, olası yan etkilerine yönelik bir dizi bilgi sahibi olunabilir. Kremin kullanımına yönelik doktor tarafından verilen tavsiyelere uyulması şart. Bunun haricinde, sadece sorunlu bölgeye sürülmesi gerekir. Cildin sağlıklı ve hastalık olmayan noktaları için kullanımı asla doğru değildir. Sorunlu belgeye iyice yaydıktan sonra cilt tarafından emilmesi beklenir. Tavsiyen, ilgili bölgenin steril edilmesinden sonra kullanımı çok daha doğru olacaktır. Kremin ellerde kullanılmayacak olması halinde sorunlu bölgeye uygulandıktan sonra ellerin iyice durulanması gerekir.

Fucicort kremin beklemedik etkilerinde biri nefes almada zorluk şeklinde gerçekleşir, ayrıca, ciltte kurdeşen oluşumu, aşırı kuruluk ve tüylenme de görülebilecek yan etkilerden bazıları. Ancak bunların görülme sıklığı oldukça düşüktür.

Fucicort krem fiyatı nedir?

Doktor tarafından reçete edilen Fucicort kreminin ücreti SGK tarafından karşılanır. Kremin eczane satış fiyatı 32 liradır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş