En Şık Sonbahar Trençkot Modelleri ve 2017 Kombinleri

0

Yeni trençkot modelleri 2017 sezonuna bomba gibi giriyor. İşte en trend trençkot modelleri ve adım adım trençkot kombinleme


Sonbahar aylarının en hit parçalarından olan trençkotlar yeni sezona bomba gibi geliyor. Son yılların en favori dış giyim ürünü olan trençkotlar ile harika kombinler sizleri bekliyor. Kombinlerin gözdesi trençkot modelleri 2017 sezonunda bir hayli çeşitlendiğini söyleyebiliriz. Gelin hep birlikte yeni sezonun en dikkat çeken birbirinden özel 2017 trençkot modellerine göz atalım.

Trençkot Modellerinde 2017 Trendleri

Sonbaharın o güzel havasını yaşarken bir yandan da ne giyeceğimiz konusunda karamsarlığa kapılabiliriz. Tam da bu noktada bayanların kurtarıcı parçası olan trençkotlar imdadımıza yetişiyor. Hep söylüyorum hem rahat hem şık hem de kolay kombin yapmak için en ideal parça trençkotlardır. Özellikle uzun trençkot modelleri 2017 sonbahar/kış tesettür giyim sezonunun en gözdeleri arasında şimdiden yerini almış bulunuyor. Yeni sezon uzun trençkot modellerinde rahatlığı yakalarken aynı zamanda maskülen bir havaya bürünebilirsiniz.

Genç trençkot
Genç trençkot

Gençler İçin Spor Trençkotlar

Sonbahar kış farketmez spor tarzımı her zaman yansıtırım diyorsanız geniş kemerli trençkotlar tam size göre diyebiliriz. Beli büzgülü trençkotlara alternatif olan büyük kemerli trençkotlar yeni sezonda daha çok ekose modelleri ile karşımıza çıkıyor. Bu sportif modellerin yanı sıra nakış işlemeli trençkotlar, denim kumaşlı trençkot modelleri ve modası asla geçmeyen klasik kesimli trençkot modelleri de yoğun ilgi gören parçalar arasında olduğunu belirtmek isteriz.

2017 tesettür trençkot kombini
2017 tesettür trençkot kombini

Trençkotlar Nasıl Kombinlenir ?

Muhafazakar bayanların mevsim geçişlerinde kurtarıcı rol üstlenen trençkot modellerini çok kolay kombinleyebilirsiniz. Havaların birden değiştiği, sabah serin öğleden sonra sıcak olduğu günlerde trençkotunuzun içine tunik yada ince bir triko giymeniz en mantıklı. Uzun trençkot tercih edecekseniz tuniğinizi yada mevsimlik trikonuzu daha kısa tutabilirsiniz.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Tercihinizin yeni sezonun trendleri arasında olan minimalist trençkot modellerinden yanaysa içinize aynı şekilde sade bir bluz tercih edebilirsiniz.

Ekoseli trençkot
Ekoseli trençkot

Gönlünüz sadelikten yanaysa tek renk trençkot tercih edip içinize enden çizgili bluz yada mevsimlik ince boğazlı bir triko ile kombinleyip hem şık hem sade olmanız mümkün.

Trençkotunuzu spor tarzda kombinlemek istiyorsanız kapitoneli modelleri yada beli büzgülü trençleri tercih edebilirsiniz. Bu modeller sportif giyinmeyi seven genç muhafazakar bayanların sonbaharda tercih ettiği en hit parçalar olduğunu söyleyebiliriz.

Kuşaklı cepli trençkot
Kuşaklı cepli trençkot

Trençkotların Altına Ne Giyilir ?

Trençkotların altına ne giyerim diyorsanız bunun cevabı herşey olabilir. Pantolon etekler, jean pantolonlar, gabardin pantolonlar, bol paça pantolonları rahatlık tercih edebilirsiniz. Eğer spor tarz bir trençkotunuz varsa bunu denim pantolonlar yada pantolon-etekler ile klasik kesim trençkotunuz var ise bol paçalı pantolonlar yada klasik kumaş pantolonlar ile kombinlemeyi tercih edin.

Trençkotlarda Yeni Moda Renkler

Herkese yakışan ve gerçek bir kurtarıcı parça olan trençkot modellerinde yeni sezonun renk trendleri ise bordo, hardal, siyah, bej, gül kurusu, fındık ve indigo olarak sıralayabiliriz.

En beğenilen 2017 tesettür trençkot modelleri resimli galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş