2016 Tesettür Sonbahar Kış Giyim Modelleri

2

2016 Tesettür Sonbahar Kış Giyim Modelleri ve Yeni Sezon Tesettür Giyim Trendleri Nelerdir ?


2016 tesettür sonbahar kış giyim modelleri oldukça seçeneğin olduğunu belirtmek isteriz. Tesettürlü hanımlar için sonbahar ve kış aylarında ne giyebilirim telaşı olduğunu biliyoruz bu yüzden Tesettür Giyim Kabini olarak bu noktaya değinmek istedik.2016 sonbahar kış tesettür giyim sezonunda uzun kaşe eteklerden pançolara, örme kazak modellerinden kürk detaylı mantolara çok fazla çeşit bizleri bekliyor.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri ve Trendleri

Özellikle sonbaharda bayanların bu konuda epey bir sıkıntı içinde olduğunu ve ne giyeceklerine karar vermekte zorlandıklarını bilmekteyiz. İnce bir kap giydiğinizde üşüyebilir, kalın bir trençkot ilede terleyebilirsiniz.

Size önerimiz sonbahar gibi geçiş aylarında rahat çok kalın olmayan tunik ve üzerine şık uzun salaş hırka modeli ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Böylelikle hem soğuktan etkilenmemiş olursunuz ve böylelikle sonbaharın tadını çıkarabilirsiniz.

Tesettür trençkot eşarp kombini 2016
Tesettür trençkot eşarp kombini 2016

2016 Kış Tesettür Giyim Modelleri ve Trendleri

Yine aynı şekilde soğuk kış aylarında da durum böyledir.Acaba kalın montmu giysem yada kat kat giyinip ince bir pardesümü giysem diye düşünürsünüz.Eğer yeni kışlık manto modeli arayışı içerisine girdiyseniz bu kış kalın ve desenli kaşe mont modelleri oldukça beğeniz kazanacağa benziyo.Bizden size ufak bir tavsiye havalar iyice soğuk olduğunda bu kalın montları giymeniz olacaktır zira havanın belirsiz olduğu durumlarda sıcaktan terleyebilirsiniz.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]
2016 tesettür yelekler
2016 tesettür yelekler

Trikolar ve Pançolar Tesettür Kış Modasında Zirveye Ulaşıyor

Kışlık trikolarda, kazaklarda ve uzun hırkalarda 2016 tesettür giyim sezonu için yine kendiliğinden salık ve salaş modeller ön planda olacağını söyleyebiliriz.Ayrıca 2016 sonbahar kış tesettür giyiminde uzun hırkalar kadar pançolarda görülmeye değer parçalar arasında.Tesettür panço modelleri hem pratik kullanımı hemde göze çok hoş gözükmesi bunun yanı sıra tesettür ruhuna uygun olduğundan kapalı hanımların gözde parçası haline gelmesi bekleniyor.

Kışlık panço modelleri 2016
Kışlık panço modelleri 2016

Sonbahar Kış Sezonunun Trend Renkleri

2016 sonbahar kış tesettür giyim trend renklerine gelecek olursak şimdiden vitrinleri süslemeye başlayan vizon renkler,bordolar ve haki yeşiller bu sezonda epey göreceğimiz renklerden. Ayrıca tesettür kombinler arasında sıkça gördüğümüz kapiçino rengi de 2016 tesettür giyim renkleri arasında kendini göstermektedir.Tabiki feminen tarzı yansıtan siyah-beyaz renklerinin uyumunuda göz ardı etmemek gerekir.

Sizlerde sonbahar kış aylarında ne giyeceğinize karar veremiyorsanız tesettür giyiminde yeni sezon sonbahar ve kış koleksiyonu galerimizi inceleyip fikir edinebilirsiniz. 

2016 Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri Resimli Galerisi


2 Yorumlar
  1. Diek diyor

    Çok kötü hepsi hiç begenmedim

  2. Gizem diyor

    Berbat ya bunları satın alan var mi acaba???

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş