2018 Ferace Modelleri

0

Standartlara sığmayan her biri birer tasarım harikası olan 2018 ferace modelleri ile tanışın ! İşte yeni sezonun en şık feraceleri

Feraceler, kullanım rahatlığı ve giy çık modelleri arasında en pratiği olan ferace muhafazakar kesimin en çok tercih ettiği kıyafetler arasında yer almaktadır. Hem yaz hem de kışın çok tercih edilen 2018 ferace modelleri farklı tasarım ve modelleri ile karşımıza çıkıyor.

2018 çiçekli ferace

Dış giyimin öncüsü feraceler klasik ve spor görünümlü olarak 2018 yılında da tesettürlü bayanların beğenisine sunuluyor. Her tesettürlü bayanın giysi dolabında bulunması gereken tesettürlü parçaların başında feraceler geliyor. Her geçen yıl model çeşitliliği artan feraceler bu sezonda çok tercih edilecek.

Ferraceci 2018

Ferace Modellerinde 2018 Trend Tasarımları

Yeni sezonun sezonunun ferace modellerine baktığımızda boydan boya fermuarlı önünde ve kolunda işleme, belden saran kumaş kemer ve yakasında zımba detayı olan feraceler. Yarasa kollu bol kesim feraceler.

Papatya ferace 2018

Arap stiline uygun yarasa kollu belinde geniş taşlı gold renk kemer detayı olan modeller. Fermuar kısmı taş işlemeli ve süet kumaştan yapılmış bol kesim ferace modelleri göreceksiniz. Her tesettürlü bayanın kendi zevk ve stiline uygun bulabileceği çeşitlilikte ferace modeli 2018 yılında da vitrinde yerlerini aldı.

Kırmızı ferace 2018

2018’de En Çok Tercih Edilecek Feraceler

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Önden fermuarlı, yandan düğmeli gibi değişik formda ve çeşitli aksesuarlara zenginleştirilen modeller arasında en çok deri aplike detayı feracelerde çok kullanılacak. 2018 yılında ferace modellerinde düz renk kumaştan daha çok kendinden desenli kumaşlarda üretilen feraceler karşımıza çıkacak.

Pullu ferace 2018

Bu sene en çok kullanılacak ferace modeli yeni çıkan kapüşonlu ve deri detayı kullanılan feracelerdir. Feraceyi ister günlük hayatınızda ister iş yaşantınızda isterseniz özel günleriniz ya da davete giderken tercih edebilirsiniz.

Kot ferace 2018

Feracelere Ayrı Bir Hava Katan Renkler

Ferace modellerinin renklerine baktığımız zaman 2018 yılı kış sezonunda en çok lacivert renk tercih edilirken yaz sezonunda ise pudra, somon ve kemik tonları ön plana çıkacak. Feracelerin ön ve kol manşetinde yer alacak desenler feracelere daha modern bir hava katacak.

2018 abiye ferace

Bu model feraceler ise kurtarıcı parçanız olacak ve şal, eşarbınız ile rahatça kombin yapabilirsiniz. Bu renklerin yanı sıra kırmızı ve tonları yaz ayında olduğu gibi kışında trend renkler arasında yer alıyor.

Pliseli ferace 2018

Hem genç hem yetişkin bayanların en çok tercih ettiği yarasa kol ferace modeli rahat olması ile birlikte hem spor hem şık bir hava yaratmaktadır.

Eğer kendinize göre ferace tasarımı bulamadıysanız Ferace kategorisine göz atabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş