2018’e Özel Tesettür Prenses Gelinlikler

1

2018 düğün sezonuna damgasını vuracak olan yeni trend tesettür prenses gelinlik modelleri göz kamaştırıyor. İşte resimlerle yeni prenses gelinlik tasarımları

2018 yılında tesettür gelinlik alternatifleri göz alıcı bir hızla artış gösteriyor. İlginin artması ile birlikte bu alandaki alternatiflerde de ciddi bir ortaya çıkmakta. Peki, 2018 tesettür prenses gelinlik modelleri nelerdir, ne tür detaylar dikkat çeker?

2018 prenses gelinlik

Kapalı Prenses Gelinliklerde Yeni Trendler Neler ?

Hemen sözü uzatmadan konuya girelim; bu yılın tesettür prenses gelinliklerinde geçmişe nazaran daha fazla ışıltı görmekteyiz. Boncuk işlemeler daha fazla ön plana çıkıyor ve adeta ışıldayan gelinlerimiz ile bu yılı güzelleştiriyoruz.

Tül detaylı prenses gelinlik 2018

Boncuk işlemelerin yanı sıra ağır danteller de bir olmazsa olmaz. Ancak geçmişin sade modelleri yerini daha şatafatlı alternatiflere bırakıyor ve bu yıl gösterişten kaçınmıyoruz.

Tesettür prenses gelinlik

Prenses Gelinlik Seçimi

Tesettür prenses gelinlik modellerinde eteğin kabarıklık seviyesi de çok önemli. Tamam, prenses model diyoruz ama bunun da çeşitleri var. A form eteğin bir üst seviyesi prenses model olabilirken, tam anlamı ile bir balo elbisesi kabarıklığında eteğe sahip olan modeller de prenses model olarak kabul edilmektedir.

Prenses model gelinlik

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Bu noktada seçiminizi düğün mekânınıza göre yapmanız daha doğru olacaktır. Balo salonu gibi gösterişli bir mekâna elbette ki balo elbisesi gösterişinde bir prenses model gelinlik yakışacaktır. Bu yüzden tesettür prenses gelinlik seçiminde düğün mekânını göz önünde bulundurmayı unutmamalısınız.

Prenses tesettür gelinlik 2018

Tesettür Gelinlik Renginde Yeni Trendler

2018 tesettür gelinlik modellerinin en iyi alternatifi olan prenses gelinliklerde geçmişte çiğ beyaz olarak nitelenen kar beyaz rengi çokça tercih ediliyordu. Bu yıl ise diğer renk tonları da iyi bir alternatif haline gelmiş durumda. Farklı tonlara da yer veriliyor ve gelinlerin beğenisine çokça alternatif sunuluyor.

Tesettür gelinlik modelleri 2018 trendlerini merak ediyorsanız linkin üzerine tıklayıp detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kapalı prenses gelinlik

Türbanın da gelinlik ile aynı ton ve aynı süslemeler ile hayata geçirilmesi ise şık bir görünüm ortaya çıkarıyor. Hatta boncuklu türban süslemeleri, duvağa eşlik eden danteller bu yıl tesettürlü gelinliklerin şıklığına şıklık katacak.

Taşlı tesettür prenses gelinlik

Ancak şunu da belirtmeden geçmeyelim, ayarsız bir abartı ile tasarlanan ve gelinlerimizin güzelliğini gizleyecek kadar süslemeye boğulmuş tasarımlar, bu yılın gösterişli tasarımları arasında yer almıyor.

Setrinur prenses gelinlik

Bu yüzden gereksiz süslemeler değil, tam ayarında olan ve ışıltısı ile bu özel günü anlamlı kılan prenses model gelinlikler tercihiniz olabilir.

1 yorum
  1. insaf diyor

    I can buy this product

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş