2018 Yaz Tesettür Kombinleri

0

2018 tesettür giyim modası için şimdiden modacılar çalışmaya başladı bile. İşte bu yaza damga vuracak tesettür kombinler!

Tesettür giyim trendlerini hazırlarken birçok şeyden ilham alan modacılar; uygun parçaların bir araya getirilmesiyle ortaya son derece şık ve rahat kombinlerin çıkacağı çok yönlü tasarımlara imza atmıştır. Sizler için günlük, okul, iş gibi çeşitli yaşam alanlarını esas alarak kombin önerileri hazırladık. İşte 2018 yaz tesettür kombinleri önerilerimiz;

Yazlık kombin 2018

Günlük Spor Kombinleri

Gündelik yaşamınızı kolaylaştıracak yaz tesettür kombin önerimiz hoşunuza gidecek. Öncelikle yüksek bel pantolon etekleri, salaş pantolonları göz ardı etmemenizi ve birkaç canlı renk almanızı öneriyoruz.

Yazlık tesettür kombin 2018

Salaş pantolon, önü kısa arkası uzun şifon tunikler ve elbette rahatlığıyla öne çıkan açık renk spor ayakkabılar ile spor – şık bir kombine imza atabilirsiniz.

Günlük yazlık kombin 2018

Şal tercihiniz ise yumuşak, pastel renkler veya seçtiğiniz diğer kıyafetlere göre daha nude renkler olabilir.

Günlük ve Davet Elbise Kombinleri

2018 tesettür kombinleri oluştururken öncelikle dolabınızda kurtarıcı parçalara yer vermelisiniz. Örneğin şifon elbiseler, yüksek bel etekler, sezonun öne çıkan desenli giysileri hem gündelik yaşamınızı hem de davetlerinizi organize eder.

Yazlık tesettür etekli takım

Gündüzden akşama sade bir davete veya törene katılmak için tercih edebileceğiniz kombin yüksek bel tek renk şifon etek ve eteğinizin rengiyle hoş bir geçiş yapacak gömlek, portföy çanta olmalıdır.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Yazlık salaş bluz

Gömleğinizi elbette eteğin içine koyup şık bir kemerle kombini tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı tercihi ise Stiletto klasiğini seçebilirsiniz.

Okul Kombini

Üniversite ortamının renkli dünyasında sadece etek ve elbise gibi sınırlı seçeneklere sahip olmak eskide kaldı. Salaş pantolonlar, asimetrik gömlekler, gömlek elbiseler, pantolon & tunik takımları üniversite için ideal parçalardır.

Yazlık okul tesettür kombini

2018 yaz tesettür kombinleri ile güneşin tepede olduğu anlarda sıcaktan sizi bunaltmayacak olan kombin önerimiz şöyle: Pileli açık renk pantolon etek, yine nude renklerde salaş bir bluz ve beyaz bir çift spor ayakkabı ile üniversitede rahat, şık gezebilirsiniz.

2018 yazlık pileli etek

Tesettür İş Kombini

Muhafazakâr kesimin iş hayatında başarılı işlere adım atarken şıklığından ödün vermemesi için eşsiz kombin parçaları bulunuyor.

2018 yazlık tesettür takım

Sigaret pantolon, şifon gömlek veya bluz ve uzun yeleklerle tamamlayabileceğiniz bir kombini rahatlıkla iş ortamında giyebilirsiniz. Şal olarak ise saten kumaşları tercih etmenizi öneriyoruz. Rahatlığınızdan ve şıklığınızdan ödün vermeden yoğun bir tempoda koşturabilirsiniz.

Etnik hırka 2018 Yazlık günlük elbise 2018 Yazlık çiçekli tesettür elbise 2018 Yazlık tesettür abiye takım Yazlık tesettür kap Yazlık kapalı kombin 2018 yazlık spor elbise Tesettür yazlık elbise 2018 2018 tesettür dantel elbise Çiçekli yazlık hırka 2018 yazlık tesettür tulum 2018 yazlık krep tunik Yazlık tesettür çiçekli takım 2018 genç yazlık tesettür elbise 2018 beyaz tesettür elbise Volanlı 2018 tesettür elbise 2018 tesettür kimono 2018 spor tesettür takım Yazlık kot takım 2018 yazlık tesettür tunik Yazlık jile 2018 2018 krep takım Tesettür tulum 2018

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş