2020’de Trend Olacak Kısa Saç Modelleri

0

2020 yılına damga vurması beklenen yeni stil kısa saç modellerini sizler için araştırdık ve moda olması yüksek ihtimal olan saç modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar.

Güzelliğin simgesi kabul edilen saçlar, kısa ya da uzun fark etmiyor her haliyle çok seviliyor. Özellikle kadınlar için saç her şeyden daha önemli sayılıyor. Belki de bu yüzden üzgün, sinirli, mutsuz hatta keyifli olduğumuzda saçlarımızda değişiklikler yapıyoruz.

en güzel kısa saç modelleri 2020
en güzel kısa saç modelleri 2020

Saçlar ruh halimizin simgesi haline gelmiş durumda. Saçlarımız istediğimiz gibiyse görüntümüzden emin olabiliyoruz. Saçlarda birçok boy var; erkek tıraşı, kısa saç, küt, ara boy, uzun saçlar… Saç dendi mi aslında çoğunlukla uzun saçlardan bahsedilir.

düğün kısa saç modelleri 2020
düğün kısa saç modelleri 2020

Yeni Trend 2020 Kısa Saç Modelleri

Uzun saç ihtişamlı, hacimli görüntüsüyle ilgi odağı oluyor peki, kısa saç? Kısa çın ayrıca bize cazibesi olduğu aşikâr! Zira her kadın hayatının bir döneminde kısa saçı tercih etmiştir. Kısa saç belli bir yaştan sonra pratikliği sebebiyle tercih ediliyor. Kısa saç modelleri 2020 yılında daha da ön plana çıkacak gibi görünüyor. 2020 kısa saç modelleri ve saç kesimlerini sizler için ele aldık. İşte incelemelerimiz;

stil kısa saç modelleri 2020
stil kısa saç modelleri 2020

Kısa Saç Modeli Tercih Ederken Dikkat!

Kısa saç bakımı ve şekillendirilmesi kolay modellerden olduğu için sıklıkla tercih ediliyor. Yoğun tempoda çalışanlar ya da anneler ise sadece bu kolaylıktan ötürü kısa saça yöneliyor. Ancak herkes kısa saça uygun yüz tipine sahip değildir.

düz kısa saç modelleri 2020
düz kısa saç modelleri 2020

Yüz hatlarınız, yapınız kısa saça uygun mu bunu incelemelisiniz. Kısa saç elbette tercih edebilirsiniz sadece saçın boyu yüz tipine uygunluk göstermelidir. Örneğin büyük buruna sahip olan biri için kısacık saç pek uygun görünmüyor, omuzlarda bir kısa saç boyu daha idealdir.   

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]
cool kısa saç modelleri 2020
cool kısa saç modelleri 2020

Kısa Saç Bakımı Nasıl Olmalı?

Kısa saç modelleri 2020 yılında önceki yıllarda olduğu gibi yoğunluk göstereceğinden saç bakımına dair ipuçları saçın kullanımını kolaylaştırıyor.

kestane kısa saç modelleri 2020
kestane kısa saç modelleri 2020

Örneğin kısa saçlara sahip olan ancak cansız görünen saçları canlandırmak için yağ bakımları yapabilirsiniz. Her evde bulunan zeytinyağı, saç bakımı için gerekli tek bakım yağı kabul edilebilir. Uzmanlar da saçların bakımında zeytinyağını esas alabileceğinizi belirtiyor.

yeni kısa saç modelleri 2020
yeni kısa saç modelleri 2020

Kısa Saç Fön Modelleri

Kısa saça geçenler saç şekillendirme konusunda biraz tedirginlik yaşayabiliyor. Uzun saçı toplamak, topuz yapmak, örmek gibi birçok modelle şekillendirmek mümkün peki kısa saç? Elbette mümkün.

dalgalı kısa saç modelleri 2020
dalgalı kısa saç modelleri 2020

Kısa saç fön modelleri saça doğal bir ışıltı kazandırıyor. Sönük saçlarınız varsa kırık fönle, maşayla görüntünüze hacim verebilirsiniz. Kısa saç modelleri 2020 yılında size yeni görüntü sunacağı gibi aynı zamanda modern bir çehreye kavuşmanızı sağlayacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş