2020’nin En Güzel 25 Patik Modeli

0

Evinizde sizinde yapabileceğiniz  2020’nin en güzel 25 patik modelini bir araya getirdik. İşte yeni sezonun en yeni patik modelleri

Kış kendini göstermeye başlamışken el ve ayaklardaki hafif üşümeyle birlikte soğuğu hisseder olduk. Soğuk kış günlerinde küçücük bir bebekten ninelerimize, dedelerimize kadar herkesin ayağına uygun model bulunan patiklerle soğuğu yumuşatmak, sıcacık tutmak mümkündür.

Biliyorsunuz ki ayakların aldığı soğuk kişiyi hasta etmeye yetiyor. Binbir çeşit patik modelleri ile küçükten büyüğe herkes renk renk patik giyebiliyor.

Patik örme konusunda temel bilgiye sahip olan herkes her kış öncesi yeni model arayışına giriyor.

Tıpkı moda dünyasında olduğu gibi örgü dünyasında da yeni sezon model anlayışı bulunuyor 2020 patik modelleri serisi işte bu şekilde ortaya çıkıyor.

2020 kışı için şimdiden patik örmeye başladıysanız eğer sizi rengârenk, birbirinden farklı patik modelleri bekliyor.

Yeni, farklı, daha önce örmediğiniz türde patik modelleri arıyorsanız uzaklaşmaya gerek yok, biz sizin için bir sürü model derledik.

Bebeklerin minik ayağına minik patikler

Bebek patikleri yapmayı seviyor ya da bebeğiniz, yakınlarınızın bebeği için ilk defa patik örecekseniz size uygun çok pratik patik modelleri bulunuyor. İlk doğduğu andan itibaren bebekler patik giyebildiğinden aslında her dönem için ayağına uygun patik örmek gerekiyor.

Bebeklerin teniyle uyumlu, bakteri üretmeyen, nefes alan, uzun ömürlü, tiftiklenmeyen ya da alerji yapmayan bebek ipleriyle birbirinden güzel patikler örebilirsiniz.

2020 patik modelleri incelemesi yaptığınızda birçok model görebilirsiniz. Bu modelleri öreceğiniz zaman kaliteli ip tercih ederek çok uzun yıllar hatta ömürlük patikler örebilirsiniz.

Ayakkabı formunda patikler ördüğünüzde çocuğunuzun ilk adımlarını sağlıklı, güvenli atmasını sağlayabilirsiniz. Tabanı daha sağlam üst bölümleri ise yumuşacık örülen patikler, çocukların ayak sağlığını korumayı başarıyor.

Küçük çocuklar yerle daha çok temas ettiğinden ve yerlerinde duramadığından havalar serinlemeye başladığı andan itibaren patiklerden destek almakta fayda var.      

Çeyizleri renklendiren patik modelleri

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Evlilik çağına gelmiş her kadının çeyizinde değerli bir patik hurcu olur. Gelinlik patikler bildiğiniz gibi diğer modellerden çok daha farklıdır.

Daha özenli, süslü, daha cezp edici görüntülere sahiptir. Çeyizin renkli ve süslü olması gerektiğine inanan büyüklerimiz, çeyizlik patik modelleri kavramının çıkmasını sağlamıştır.

2020 patik modelleri arasında da çeyizleri taçlandıracak birçok kullanışlı ve süslü patik yer alıyor. Çeyizler için özel örülen incili, dantel detaylı, boncuklu, bağcıklı patikler gerçekten de büyük beğeni topluyor.

Ayağınıza giydiğinizde çok şık görünüyor, sizi sıcacık tutuyor.

Çeyizlik patikler arıyorsanız eğer incili, boncuklu modelleri mutlaka incelemenizi, birkaç model örmenizi tavsiye ederiz. İnci işlemeli patikler, son dönemlerde çok popüler olduğundan hemen her çeyizde görebiliyoruz.

Herkesin yapabileceği iki şişli pratik patik modelleri

Eskiden ninelerimiz, annelerimiz hep 4 – 5 şiş birden kullanarak patik yapar hatta lif örerlerdi. Birkaç şişle örülen patikler her ne kadar çok cezp edici olsa da birçok modeli iki şişle de yapmak mümkün.

Özellikle patik yapmaya yeni başlayanlar, patik nasıl örülür endişesi taşıyanlar iki şişli pratik patik modelleriyle şahane modeller çıkarabilir. Üstelik saç örgülü, boncuklu, işlemeli patikler örülebiliyor.

2020 patik modelleri yeni başlayanlar ve ustalar için renkli bir içeriğe sahip. Artık iplerinizi değerlendirerek rengârenk, lolipop gibi patikler örebilirsiniz.

Bot görünümlü şahane patik modelleri

Bootie ayakkabıların sevimli görüntüsünden etkilenen örgü ustaları, bot görünümlü patik modelleri örmeye başladı. Şimdiden birçok örnek patik bulunabiliyor.

Ayak bileğini koruma altına alan ve çok şık görünen bot patikleri, bilhassa çocukların soğuktan korunmasına birebir çözüm sağlıyor.

Mini bot ya da uzun çorap formunda patikler çok soğuk bölgelerde sıcacık bir etki sağlıyor. Klasik patik ipi haricinde kadife dokulu iplerle de patik yapabilirsiniz.

Böylelikle patiğin sıcak tutma kapasitesini artırmış olursunuz. 2020 patik modelleri arasında renkli olduğu kadar kalın yapılı patikler de dikkat çekiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş