2020 Tesettür Mezuniyet Elbise Modelleri

0

2020’nin en şık ve en özel tesettür mezuniyet elbise modellerini bir araya getirdik. Yeni sezonun göz alıcı tesettür mezuniyet kıyafetleri

2020 yılına adım attığımızdan beri öğrenciler için geri sayım başladı. Mayıs – Haziran dönemlerinde mezuniyet törenleri yapılıyor. Öğrencilerin birçoğu ilk dönemden mezun olduğundan geri kalan zamanda mezuniyet kombinleri yapmaya hazırlanıyor.

şifon tesettür mezuniyet elbisesi
şifon tesettür mezuniyet elbisesi

Mezuniyet balosu için kıyafet bulmak cidden zor bir iş. Zira baloda yüzlerce kız öğrenci olacak. Aynı elbiseyi tercih edip pişti olmamak, törenin ve mekânın ruhuna uygun bir model bulmak stres yaratabiliyor.

simli tesettür mezuniyet elbisesi 2020
simli tesettür mezuniyet elbisesi 2020

Tesettür mezuniyet elbiseleri için sizlerin yerine bizler de bir araştırma yaptık ve en beğendiğimiz 2020 tesettür mezuniyet elbise modelleri dosyası hazırladık. Kim bilir belki de aradığınız tesettür abiye, tesettür elbise modellerini yazımız sayesinde bulacaksınızdır.

saten tesettür mezuniyet elbisesi 2020
saten tesettür mezuniyet elbisesi 2020

Aklınızda henüz bir şey yoksa eğer inceleme yazımızı okuyarak fikir edinebilir, 2020 tesettür modasına dair ipuçları alabilirsiniz. Başlayalım.

payetli pudra tesettür mezuniyet elbisesis
payetli pudra tesettür mezuniyet elbisesis

Romantik ve şık olmaya hazır mısınız?

2020 tesettür mezuniyet elbise modelleri son derece romantik elbiselerden oluşuyor. Uçuş uçuş, hafif, zarif, romantik renklerle bezeli tesettür elbiseler ile mezuniyetinizde kendinizi çok şık hissedebilirsiniz.

pullu tesettür mezuniyet elbisesi
pullu tesettür mezuniyet elbisesi

Seçtiğiniz elbisenin içerisinde rahat ve şık hissetmeniz mezuniyet töreninde mutlu, özgüvenli olmanıza yardımcı olur. Görüntünüzden yana hiçbir endişeniz olmadığında emin olun parti daha eğlenceli hale dönüşür.

pelerinli tesettür mezuniyet elbisesi
pelerinli tesettür mezuniyet elbisesi

Mezuniyet fotoğraflarınıza yıllar sonra baktığınızda bile görüntünüzden memnun kalmak için romantik elbiseler seçebilirsiniz.

kat kat etekli tesettür mezuniyet elbisesi 2020
kat kat etekli tesettür mezuniyet elbisesi 2020

Zarafeti ve konforu elden bırakmayan modeller

Tesettür mezuniyet elbiseleri tasarlayan ve özel bir koleksiyon çıkaran modacıların hepsi, görüntünün zarif, elbisenin ise rahat olmasına özen gösteriyor.

beyaz tesettür mezuniyet elbisesi 2020
beyaz tesettür mezuniyet elbisesi 2020

2020 tesettür mezuniyet elbise modelleri şüphesiz törenlerde genç mezunların çok şık görünmesini sağlayacak. Eğer hala karar veremediyseniz ya da sakin kafayla elbise bakıyorsanız size önerimiz rahat hareket edebileceğiniz zarif elbiselere yönelmeniz.

püsküllü tesettür abiye 2020
püsküllü tesettür abiye 2020

Elbise seçiminizi eşarp, şal, ayakkabı, çanta ile tamamlayacağınızdan aksesuar seçimini de göz önünde bulundurmayı unutmayın.

dantelli tesettür mezuniyet elbisesi
dantelli tesettür mezuniyet elbisesi
whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Daha klasik daha şık ve daha asil mezuniyet elbiseleri

Klasik kesim modellerden hoşlanan genç kızlarımız için mezuniyet töreninde modern detaylar barındıran klasik abiyeler bulunuyor.

pullu pudra siyah tesettür abiye elbise
pullu pudra siyah tesettür abiye elbise

Daha düz, basit gibi görünen klasik abiyeler aslında zamansız elbiselerden kabul ediliyor. Tesettür giyim tarzınıza göre bu tip modellere yönelebilirsiniz. Elbette mezuniyet partisinin teması seçiminizi kolaylaştıracaktır.

lacivert pullu tesettür elbise
lacivert pullu tesettür elbise

2020 tesettür mezuniyet kıyafet modelleri çok geniş bir tarzı ele alıyor. Sadece abiye ya da elbise değil şal, eşarp, özel broş gibi aksesuarlar da tasarlanıyor. Dümdüz sade bir elbiseyi sadece aksesuarlarla gösterişli hale getirebilirsiniz.

kırmızı fırfırlı tesettür abiye 2020
kırmızı fırfırlı tesettür abiye 2020

Modern kesim tesettür mezuniyet elbiseleri

Tesettür elbiseleri incelerseniz eğer her kesim modelini görebilirsiniz. A kesim, düz kesim, balık model, çan etek, salaş ve daha nice farklı model sizleri bekliyor.

şifon pul payet abiye 2020
şifon pul payet abiye 2020

Vücut tipinize göre elbise seçerseniz eğer kusursuz bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Örneğin göbeğiniz varsa göğüs altından itibaren çan şeklinde inen tesettür elbiseyle göbeğinizi gizleyebilir, çok fit görünebilirsiniz.

kat kat fırfırlı tesettür abiye 2020
kat kat fırfırlı tesettür abiye 2020

Öte yandan boyunuz kısaysa boyuna çizgiler barındıran desenlere yönelmenizi ya da tek parça bir elbise seçmenizi öneririz. 2020 tesettür mezuniyet elbise modelleri sadece ışıltısıyla, rengiyle değil kesimiyle hatta dikişiyle bile çeşitleniyor.

payetli kadife tesettür abiye 2020
payetli kadife tesettür abiye 2020

Mezuniyet Gecesine Özel Hazırlık Önerileri

Lise ve üniversite mezuniyetiniz için işinizi kolaylaştıracak birkaç basit öneri hazırladık. Önerilerimizle eksiksiz hazırlanabilirsiniz.

  • Mezuniyet töreniniz için kıyafet bakarken vücut tipinizi, kilonuzu, boyutunuzu, tesettür giyim tarzınızı esas alarak seçim yapın. Bu özel bir gece farklı bir şeyler seçeyim mantığıyla riskli seçimler yapıp yanlış bir görüntü oluşturmayın. Farklı modeller giymek istiyorsanız eğer mutlaka birkaç kere düşünün, elbisenin modelini çok yönlü inceleyin. 2020 tesettür mezuniyet kıyafet modelleri fazlasıyla zengin içeriğe sahip, en uygun elbise için dikkatli inceleme yapın.
çiçekli şifon tesettür abiye 2020
çiçekli şifon tesettür abiye 2020
  • Seçtiğiniz elbiseyi mutlaka minik, zarif bir çanta ile tamamlayın. Metal, deri, süet, nubuk ile tasarlanmış olan portföy çantaları hem elinizde taşıyabilir hem de incecik zinciriyle omzunuza takabilirsiniz. Çantanızın içerisine ruj, telefon, cüzdan sığacağından emin olun.
  • Ayakkabı seçiminizde elbiseyi taşıyacak model bakmaya dikkat edin. Önce elbisenizi satın alın ondan sonra ayakkabı satın alın. Aldığınız ayakkabıyı mutlaka elbiseyle birlikte prova edin, elbisenin boyuna dikkat edin son ana bırakmayın.
gold renk pullu siyah abiye 2020
gold renk pullu siyah abiye 2020
  • Şal ya da eşarp seçiminde tamamen elbiseye bağlısınız. Aksesuarlarda elbiseyi dengeleyecek şekilde hareket etmelisiniz. Elbiseniz fazla hareketliyse örneğin çok taşlı, işlemeliyse eşarp seçiminizde biraz daha sakin olmanızı isteriz.
pudra tesettür mezuniyet elbisesi
pudra tesettür mezuniyet elbisesi
  • Makyajınızda ise yine gecenin anlam ve önemine uygun olmak için elbisenizle yarışmayacak, mekânın ışıklarında yüzünüzü aşırı parlatmayacak bir makyaj uygulamanızı öneririz. Doğal renklere yönelip minimal bir makyaj yaparsanız eğer fotoğraflarda kesinlikle parlamadan, renk değişimi olmadan görüntü verebilirsiniz.     

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş