2017 Yılının Yazlık Tesettür Tunikleri

0

Yazlık 2017 tesettür tunik modellerinde bilmeniz gereken yeni trendler ve en az bir kaçı mutlaka gardrobunuzda olması gereken 20 yazlık tunik modeli

2017 yazının enerjik havası şimdiden yakalamak için sizlere yeni sezon 2017 yazlık tesettür tunik koleksiyonlarından en favori 20 modeli seçtik. Benzersiz, ölçülü ve güçlü stile sahip tunik arıyorsanız mutlaka sizler için seçtiğimiz 2017 yazlık tunikleri görmelisiniz. İşte ilham alacağınız birbirinden özel ve farklı yeni sezon tunik modelleri.

2017 Yılının Tesettür Tunik Trendleri

Tesettür giyimin asla değerini kaybetmeyen parçalarından olan tunikler 2017 sezonunda rahat, konforlu ve bir o kadar da şık detaylara sahip özel modelleri barındırmakta. 2017 tesettür tunik modelleri arasında çıkarılabilir kolyeli tasarımlar, ispanyol kol detaylar, minimalist stiller ve fırfırlı detaylar ön plana çıkıyor.

Yazlık fırfırlı tunik
Yazlık fırfırlı tunik

Bu yeni tunikler arasında benim en favori modelim fırfır kollu tuniklerdir. Özellikle düğün, davet ve özel geceler için fırfırlı tunikleri tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra nakışlı kot tunik modelleri yaz sezonunda bir çok bayanın gönlünü feth edecek cinsten.

Minimal çizgili tunik
Minimal çizgili tunik

Minimal Tunikler İle Daima Sadelik

Minimal tasarımları sevenler için ise pamuklu tek renk konforlu tunikler 2017 yazının vazgeçilmez seçenekleri arasında yerini şimdiden aldı bile.

2017 yazlık tunik kombini
2017 yazlık tunik kombini
whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Yaz Kombinlerini Hareketlendirecek Kolyeli Tunikler

Yazın sıcak havalarda keten pantolonlarınıza kombinleyeceğiniz bir tuniğiniz yoksa kolyeli tunikler tam size göre. Genç stilin önceliği haline gelen kolyeli tunik modelleri 2017 yaz sezonunda zirveye çıkıyor.

2017 rahat yazlık tunik
2017 rahat yazlık tunik

Asimetrikler Olmazsa Olmaz

Asimetrik tunikleri denemeyeniz varsa mutlaka 2017’da gardrobunuza dahil edin. Zira asimetrik tunikleri her ortamda rahatça kullanabilirsiniz. Ofis ortamında, özel davetlerde, günlük hayatta kullanabileceğiniz asimetrik tunikleri pantolon yada etekler ile combine edebilir, elegan bir stile sahip olabilirsiniz.

Nakışlı tunik 2017
Nakışlı tunik 2017

2017’nin En Favori Parçalarından Biri : Nakışlı Tunikler

2017 tunik modelleri arasında belki de en favori olan işlemeli ve nakışlı kot tuniklerdir. Muazzam rahatlığı ve şık nakış detayları ile her kesimin yoğun ilgisini gören nakışlı kot tunikleri bol paça pantolonlar ve kot pantolonlarınız ile kombinleyebilirsiniz. Hatta nakışı çok seviyorsanız kot pantolonunuzu bile nakışlı tercih edebilirsiniz.

2017 Yazlık Tesettür Tunik Modelleri Resimleri

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş