Tesettür Elbiselerde Gençlik Ruhu

0

Yeni nesili yansıtan yeni trend tesettür elbise modelleri gençlerin ilgi odağı oluyor. İşte farklı stil ve karakterleri yansıtan genç tesettür elbiseler

Tesettür elbiseler gençlerin son zamanlarda ilgi alanına girdiğini hepimiz biliyoruzdur. Yeni sezonun enerjik, dinamik ve modern tasarımları ile tesettür elbise modelleri genç stil sahibi muhafazakar bayanlara ayrıcalık tanıyor. Gelin birlikte genç tesettür elbise modellerini inceleyelim.

Çiçekli siyah tesettür elbise

Floral Desenler ile Gençliğinizi Yansıtın

Dinamik ruhu ve aktif yaşamın modada simgesi olan floral dediğimiz çiçekli desenleri bu sezon fazlaca göreceğiz. 2017 sezonu elbise bakımından bol çiçekli geçtiği gibi aynı zamanda 2018 yeni sezonu da her parçada floral desenleri göreceğiz. Özellikle çiçekli tesettür elbiselerde volanlı ve kemerli modellerin gençlere göre olduğunu düşünüyorum. Denemenizde fayda var 😉

Robalı kapalı elbise

Robalı Elbiselere Gençlik Aşısı

Gençlere en yakışan bir diğer model ise robalı tesettür elbiselerdir. Genellikle tam boy olup ön tarafında pile detayları, lastikli ya da kuşak detaylı olan robalı elbiselerde daha çok tek renk kullanılmakta. Yeni sezon robalı tesettür genç elbiselerde fuşya, bordo, pudra ve kiremit renkleri çok tercih edildiğini söyleyebilirim. Bu elbiseleri ister davetlerde ister günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Genç tesettür kot elbise

Olmazsa Olmaz Kot Elbiseler

Günlük hayatta herkes kadar benim de çok giydiğim kot elbiseler gençler arasında çok ön planda. Hatta üç genç kızdan bir tanesinde herhalde kot elbisesi vardır. 2017-2018 sezonunda kotlar özellikle yaz aylarındaki modellerde farklı bir imaj ile karşımıza çıkıyor.

Genç tesettür kot elbise

Tensel kot dediğimiz ince kot kumaş özelliğine sahip bu tesettür elbiseler kullanışlı ve diğer kotlara göre deformasyona dayanıklıdır. Gençlerin kurtarıcı parçası olan kot elbiseler kolayca uyum sağladığı için farklı tarzdaki parçalarınız ile kombinleyebilirsiniz. Örneğin yaz aylarında sandalet, desenli şifon şal ve minimal bir çanta ile kombinleyerek bohem bir stil oluşturabilirsiniz.

Yazlık salopet elbise

Gençlerin Yeni Gözdesi Salopet Elbiseler

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Her ne kadar karakterli bir havaya sahip olsa da salopet elbiseler gençlerde daha sportif ve ikonik duruyor. Kloş kesimli ya da pileli salopet elbiselerin belki de en cici modelleridir. Ayrıca yeni sezonda salopet elbiselerin nakışlar ile süslendiği tasarımlar tam genç iş diyebilirim.

Tesettür kot salopet

Eğer spor bir stil istiyorsanız salopet elbiselerin içine çizgili penyeleri deneyebilirsiniz. Salopet elbise giymişken vintage bir görünüm olsun istiyorsanız o halde mutlaka tek renk gömlek ya da tunikleri tercih etmelisiniz. Salopet elbiselerinizi yaptığınız kombine göre sırt çantası, sneaker ya da babet ile tamamlayabilirsiniz.

Volan kollu tesettür elbise

Volanlı Genç Stil Elbiseler

Davetlerde güçlü bir stile imza atmak istiyorsanız volanlı tesettür elbiseler tam size göre. 2017 sezonunda sıkça gördüğümüz volan kol detaylı elbiseleri 2018 tesettür giyim sezonunda da sıkça göreceğiz. Gençler için özellikle pudra, ekru, lila, sax mavi ve tarçın renkleri volanlı elbiselerde öne çıkan göz alıcı tonlar oluyor. Bu elbise tasarımı daha çok trendleri iddialı modeller ile yansıtmayı tercih eden gençler için diyebiliriz.

Tesettür kat kat elbise

Yeni Trend Kat Kat Elbiseler

Şu sıraları sıkça fenomenlerin üzerinde gördüğümüz kat kat kesimleri ile gençleri kendine hayran bırakan elbiseler oluyor. Bu elbise modelinin bir avantajı ise sizi olduğunuzdan daha uzun gösterebiliyor. Özellike boyu kısa genç bayanlar bu modele yönelebilirler 🙂

Ekoseli tam boy elbise

Sportif Ekoseler

Çizgilerden, nakışlardan, çiçekli desenlerden sıkılanlar için harika bir alternatif olan ekose desenli elbiseler gençlere hem enerji hem de karakteristik bir görünüm kazandırıyor. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yükseltecek olan ekose elbiseler dinamik renkler ile karşımıza çıkıyor. İndigo, turuncu, sarı, mor gibi renkler ekoseli elbiselerde özellikle gençler için fevkalade tonlar diyebilirim.

Bu elbise modellerini seçerken gençlerin en çok benimsediği stilleri göz önünde bulundurduk. Yeni jenerasyonun tercih ettiği daha bir çok farklı tasarımda elbise mevcut buradaki modelleri günümüzün en sık kullanılan elbise modelleridir.

Yeni Trend Genç Tesettür Elbise Modelleri

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş