Günlük Kullanabileceğiniz Rahat Spor Şal Modelleri

0

Bahar ve yaz sezonunda rahatlıkla tercih edebileceğiniz spor şal modelleri hem konforlu dokuları hem de kullanım kolaylıkları ile vazgeçilmeziniz olacak.

Havaların ısınması ile birlikte kombinlerde rahatlamaya ve ferahlamaya başladı. Tesettür kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcıları arasında yer alan şal modelleri de bahara uyum sağlayarak daha spor tasarımları ile vitrinlerde yerini alıyor.

Spor şal modeli-7

Seçtiğiniz spor şal modelini daha dökümlü ve rahat bağlayarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz ya da dilerseniz gösterişli bağlama yöntemlerini tercih ederek klasik tarzınızı spor şıklıkla tamamlayabilirsiniz.

Spor desenli şal

Dokulardan Gelen Rahatlık

Spor şal modelleri çoğu zaman sade tasarımları ve modern tasarım detayları ile dikkat çekerler. Bu şal modellerinde çoğu zaman özellikle sıcak havalarda ekstra konfor elde etmenizi sağlayacak dokular tercih edilir.

Spor şal modeli-10

Terletmeyen, nefes alan ve nem transferi sağlayan doğal dokular spor şal modelleri için en uygun seçeneklerdir.

Turuncu spor şal

Doğal liflerin kullanıldığı dokuların spor şal modelleri için rahatlık sunduğu bilinir. Ancak hangi doğal lifi hangi mevsimde kullanacağınızı bilmeniz gerekir.

Spor şal modeli-11

Yün, kaşmir ve mohair gibi liflerin ön plana çıktığı şal modelleri genellikle kış sezonunda ve soğuk havalarda tercih edilmelidir.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Spor şal modeli-3

Tensel, modal, keten, viskon ve ipek liflerinin yer aldığı spor şal modelleri de sıcak havalarda kendinizi şık ve konforlu hissetmenizi sağlar.

Spor şal modeli-1

Büyük bir kısmını günlük kullanımda da rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu dokular sıcak havalarda kurtarıcınız olacak.

Spor şal modeli-5

Özel günlerde kullanmak için daha detaylı ve şık duran ipek ve şifon şal modelleri arasında seçim yapabileceğinizi de unutmayın.

Spor şal modeli-12

Günlük Spor Şal Modelleri İçin Desen Önerileri

Günlük kullanımda tercih edeceğiniz spor şal modellerinin olabildiğince sakin tasarımlara sahip olması gerekir. Bu nedenle büyük parçalı çiçek ve yaprak desenler pek tercih edilmez.

Spor şal modeli-4

Bu desenler yerine geometrik desenlerin yer aldığı spor şal modellerini günlük kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çizgili tasarımlar da oldukça modern görünümleri ile spor şal modelleri için doğru tercihtir.

Füme spor şal

Desen seçiminin yanı sıra şalın sahip olduğu dokuyu tamamlayan renk seçimini spor renklerden yana yapabilirsiniz. Lacivert, mavi, krem rengi gibi tonlar daha spor bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş