Tesettür Gelinlik Modelleri 2015

0

Tesettür Gelinlik Modelleri 2015 Yılında Dantelli İşlemelerden Bezenmiş ve Eski Yılların Modası Olan Gelinlikler ile Karşımıza Çıkıyor !


Tesettür gelinlik modelleri 2015 düğün sezonunda da birbirinden şık ve gösterişli parçalardan oluşmaktadır.Her genç bayanın giymek istediği gelinlik geçmiş zamanlarda maalesef kapalı hanımların için fazla seçeneği olmaması tesettürlü gelin adaylarını düğün telaşında bir hayli zora sokuyordu.Ama artık günümüzde en az normal gelinlik çeşidi kadar tesettür gelinlik modelleri bulunmakta.

Tesettür Gelinliğin Vazgeçilmezi : Danteller

Özellikle son yıllarda çeşitlenen kapalı gelinlik modelleri 2015 trendleri arasında dantelli, güpürlü ve fransız dantelli detaylardan oluşan modeller dikkat çekiyor.Dantel tesettürlü gelinlik modelleri için artık olmazsa olmaz bir detay olduğunu söylersek yanlış olmaz herhalde.

Yeni tesettür gelinlikler 2015
Yeni tesettür gelinlikler 2015

Fransız dantellerden oluşan tesettürlü gelinliklerde dikkat etmeniz gereken bir iki ufak detaylarıda söylememizde fayda var zira kapalı gelin adayaları bu hatayı çok yaptıklarını görüyoruz.

Dantelli tesettür gelinlik modelleri 2015
Dantelli tesettür gelinlik modelleri 2015

Dantelin uygulandığı bölgeye dikkat edilmesi gerekli, fransız dantellerin eteklerin alt kısmından serpiştirerek kullanılması gelinlik modelini daha asil ve şık gösterecektir. Yoğun dantel kullanılan gelinlik modellerinde ise duvak modelinizin uyumlu olmasına özen gösterin.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Yoğun dantel kullanılan tesettürlü gelinliklerde dikkat edilmesi gereken noktaları aşağıdaki örnekle açıklamış olalım.

Örneğin üst bölgesi yoğun dantellerden oluşan tesettür gelinlik modeliniz varsa duvak modeliniz tam tersi yani daha hafif dantelli çok abartı olmayan bir duvak seçmeniz sizi daha şık ve güzel bir gelin olmanızı sağlayacaktır.Unutmayın gelinlik seçiminiz sizin o gün giyeceğiniz tüm aksesuarları etkileyecektir tepeden tırnağa uyum içerisinde görünmeniz gerekir.

Trend Olan 2015 Kapalı Gelinlikler

Tesettür gelinlik modelleri 2015 kreasyonları arasında daha çok kabarık modeller yer almaktadır. Bu model vücut hatlarını göstermediği için tesettür ruhuna uygun olduğunu düşünüyoruz. Balık etekli gelinlikler de 2015 gelinlik modası içerisinde fakat bu tarz gelinlikler dar kesim olduğu için kapalı gelinlere uygun olmadığını da açıkça söylemek lazım.

Kapalı gelinlik modelleri 2015
Kapalı gelinlik modelleri 2015

Türban Modeliniz Canınızı Sıkmasın

Tesettür gelin adaylarının işi biraz daha zor oluyor çünkü ekstradan türban modelini gelinlik modeliyle uyumlu olması ayrı bir uğraş gerektiriyor.Türban modelinizi seçerken gelinlik modelinize tam uyumlu olabilmesi için kuaförünüz yada profesyonellerden yardım almanızı tavsiye ederiz.

Tesettür Gelinlik Modelleri 2015 Resimli Galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş