Ferace Modelleri 2015

0

Ferace Modelleri 2015 Yılı Kreasyonları Özgün Tasarımları ve Şık Seçenekleri İle Muhafazakar Hanımların Gözdesi Halinde !


Muhafazakar hanımların sıklıkla tercih ettiği feraceler artık eskisi gibi düz modellerin dışında dantelli, taşlı ve farklı kesimlerden oluşuyor.Özellikle ferace modelleri 2015 modası haline gelen altın sarısı dantelli işlemeler oldukça kendini gösterirken bu modeller artık tesettür abiyelerin alternatifi olmuş durumda.Feracenin rahatlığı ve tüm vücudu kapatıyor olması tesettürlü hanımların vazgeçilmez dış giyim tercihi olduğundan dolayı ünlü tesettür markalarıda 2015 ferace modelleri için oldukça farklı tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır.

Günlük Yaşantıda Farklı Renkli Feraceler

Bunun yanı sıra asil duruşu ile çok tercih edilen siyah ferace modelleri her nekadar daha fazla seçeneği olsada artık 2015 ferace modelleri desenli ve renkli seçenekleri ile karşımıza çıkıyor.Evet bahsettiğimiz gibi ferace modelleri 2015 trendleri arasında siyah rengin dışında farklı renklerde mevcuttur.Uçuk renkte olan sarı tonları ve kot tarzı ferace modelleri 2015  tesettür giyim trendleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Dantelli ferace modelleri 2015
Dantelli ferace modelleri 2015

Rahat ve pratik olması günlük hayatımızda çokça tercih edilmesi sebebidir.Ayrıca tüm vücudu gizliyor olması da tesettür ruhuna uygundur.Artık günümüzde muhafazakar hanımlar çok sevdiği bu feraceler artık düğün günlerinde ve özel davetlerde de giyme şansı olabiliyor.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Özel Davet ve Gecelerde 2015 Ferace Modası

Özel gece ve düğünler için ferace modelleri daha çok pullu, taşlı ve dantelli tasarımlardan oluşuyor.Eğer böyle özel günlerde tesettür abiye giymek istemiyorsanız bunun yerine daha rahat ve pratik olan özel günler için tasarlanmış taşlı, dantelli ferace modelleri tercih edebilirsiniz.

Ferace 2015
Ferace 2015

Ayrıca bu özel günler için sıkça kullanılan yarasa kollu ferace modelleri 2015 trendleri arasında yer aldığınıda söylemekte fayda var.Düğün ve kınalarda giyeceğiniz bir diğer ferace tipi Osmanlı motifleri ile süslenmiş feracelerdir.Özellikle son yılların trendi haline gelen Osmanlı motiflerini 2015 ferace modelleri içerisinde görebilirsiniz.

En İyi Ferace Markaları

Tesettür giyim sektörünün önde gelen firmalarının ürünleri arasında birbirinden özel ve şık tasarımlı 2015 ferace modelleri bulunmaktadır.Bunlardan başlıcaları; tekbir ferace modelleri,modanisa ferace modelleri,alvina ferace modelleri,armine ferace modelleri. Bu markalardan oluşan en yeni 2015 ferace modelleri resimli galerimizi inceleyip ferace almadan önce fikir edinebilirsiniz.

Ferace Modelleri 2015 Kreasyonları Resimli Galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş