2017 Bindallı Modelleri

0

2017 bindallı modelleri Osmanlı ruhunu taşıyan benzersiz tasarımları ile göz kamaştırıyor ! İşte en yeni tesettür bindallı tasarımları ve fiyatları hakkında detaylar !

Bindallı geçmişten günümüze uzanan geleneksel kına kıyafetidir. Bindallı modelleri bundan iki yüz sene evvel entarilerin çeşitlenmesi ile birbirinden farklı tasarımları bizlere sunmuştur. 19. Yüzyılda bindallılarda genellikle atlas, ipek ve kadife kumaşı kullanılmaktaydı şimdilerde ise kalite biraz daha düşmüş durumda. Fakat eski yıllara nazaran bindallı modellerinde çok daha fazla tasarım ve kesim seçeneği mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Tıpkı geçen sene olduğu gibi bu sene de 2017 bindallı modelleri için yazı derledik. Sizler için farklı markaların tasarladığı ve kına gecenizde tesettüre uyumlu birbirinden şık bindallı modellerini bir araya getirdik. İşte yeni sezonun en beğenilen tesettür bindallı modelleri.

2017 tesettür bindallı
2017 tesettür bindallı

En Özel 2017 Bindallı Modelleri

Osmanlı döneminde kadınların en özel kıyafeti olan bindallılar günümüze ufak form değişikleri ile gelmiştir. Adet ve geleneklerin dışına çıkmadan kesim farkları ile karşımıza çıkan 2017 bindallı modelleri zengin kumaşları ve renkleri ile kına kıyafetleri için en özel seçenekler sunmaktadır. Kına geceleri için en önemli detay haline gelen bindallı modelleri 2017 düğün sezonunda boncuklu ve işlemeli tasarımları ön planda tutuluyor. Bindallı işlemelerinde özellikle sırma renk işlemeler 2017 sezonunda trend olacağa benziyor. Bunların yanı sıra kolları geniş yarasa kol dediğimiz kol tipleri de 2017 bindallı modelleri arasında oldukça ön planda olduğunu görüyoruz. Ayrıca büyük taşlı kemerli bindallı modelleri de detayı ve ihtişamı sevenler için ayrı bir seçenek ile karşımıza çıkmakta.

Mor fuşya bindallı 2017
Mor fuşya bindallı 2017

Her Sezon Olduğu Gibi 2017 Sezonunda da Osmanlının İzleri Bindallılarda

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

2017 bindallı modelleri koleksiyonlarına genel olarak baktığımızda yine Osmanlı motiflerini görebiliriz. Öyle ki herhangi bir bindallı satan yere girdiğinizde yada sitesini incelediğinizde Osmanlı padişahlarının hanımlarının isimlerini model ismi olarak görebilirsiniz ☺ Geleneğimizi, örfümüzü, adetlerimizi ve en önemlisi geçmişimizi unutmamamız adına Osmanlının izlerini giydiğiniz kıyafetlerde taşımak herhalde gurur verici olsa gerek diye düşünüyorum.

2017 yeni bindallı
2017 yeni bindallı

Bindallı Modellerinde 2017 Sezonunun Trend Renkleri

Yeni sezonun en beğenilen 2017 tesettür bindallı modelleri arasında ön plana çıkan renkler ise diğer sezonlarda olduğu gibi mürdüm, bordo, zümrüt yeşili, altın sarısı, fuşya ve kırmızı olarak sıralayabiliriz.

2017 taşlı bindallı
2017 taşlı bindallı

2017 Bindallı Fiyatları ve Kiralama Ücretleri

Gerek işçiliği gerek kullanılan kumaşların maliyeti fazla olduğu için bindallı fiyatları biraz pahalıdır. 2017 bindallı fiyatları için örnek verecek olursak 1.000 TL’den başlayıp 15.000 TL gibi rakamlara uzanan fiyat aralığının olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bütçe sıkıntısı olmayanlar bütçelerine göre satın alırken bütçesi kısıtlı olanın da günlük bindallı kiralamaktadır. Günlük bindallı kiralama ücretleri de 300 TL ila 600 TL arasında değişmektedir.

2017 Bindallı Modelleri Resimli Galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş