2017 Sonbahar Tesettür Kap Modelleri

0

Sonbahar 2017 tesettür kap modelleri güz mevsiminin göz alıcı renkleri ile karşınızda. İşte yeni sezonun en mükemmel ve her stile uygun kap tasarımları


Muhafazakar bayanlaın vazgeçilmezi kap modelleri sonbahar 2017 sezonuna bomba gibi giriyor. Giy-çık ürünlerinin en çok tercih edileni kaplar modern kesimleri, kreatif seçenekleri ve güz mevsimini anımsatan renk seçenekleri ile yine biz bayanların gönlünü feth edecek gibi. Bakalım yeni sezon 2017 kap modelleri koleksiyonlarında bizleri neler bekliyor.

Kemer Trendi Kap Modellerinde

Vazgeçilmez ve kurtarıcı olan tesettür kap modelleri 2017 sonbahar sezonunda kemer detayları ön plana çıkmakta olduğunu görüyoruz. Kemerli kap modellerinin bol ve dökümlü olması bu sezonun trendlerinden olacağa benziyor. Kemerin yanı sıra beli lastikli olan büzgülü kap modellerinin de ayrıca size spor bir hava katacağı kesin. Dolayısıyla sonbaharda havaların serinlemesiyle kemerli yada büzgülü kap modelleri ideal bir kombin seçeneği olabilir.

2016-2017 sezon kap modelleri
2016-2017 sezon kap modelleri

Sportif Görünmenin Kolay Yolu Fermuarlı Kaplardan Geçiyor

Sonbahar 2017 kap modelleri trendleri arasında bir diğer tasarım ise fermuarlı olanlardır. “Bir kap modeli daha ne kadar pratik olur?“ sorusunun cevabı sanırım fermuarlı kap modeli olacaktır. Yeni sezonun trendi olan fermuarlı kap modelleri pratik olduğu kadar sizi son derece sportif gösterebilir. Eğer sportif giyinmeyi benimsiyorsanız fermuarlı kap modelleri sizler için güzel bir seçenek olacaktır.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Desenli 2017 kap modelleri
Desenli 2017 kap modelleri

Geometrik Kaplar ile Tarzınızı Yansıtın

Tek başına kombinlerin en öne çıkan parçası olan tesettür kaplar sonbahar sezonunda düz tek renkler kadar geometrik desenleri de dikkat çekmektedir. Geometrik desenli kap modellerinde daha çok etnik çizgiler ön plana çıkarken daha çok mavi tonlarının kullanıldığını görmekteyiz.

Kayra genç kap
Kayra genç kap

Sonbaharın En Trend Renklerini Kaplar İle Üzerinizde Taşıyın

Spordan klasiğe her zevke uygun 2017 tesettür kap modellerinde trend renklere gelecek olursak zeytin yeşili, mavi, bakır rengi, mürdüm, haki, lacivert, vizon ve siyahı sıralayabiliriz. Kısacası sonbaharı anımsatan renklerin daha çok tercih edildiğini görmekteyiz.

Sonbahar 2017 tesettür kap modellerinin en beğenilenlerini sizler için bir araya getirdik. Bu modelleri daha yakından incelemek isterseniz galerimize göz atabilirsiniz.

Sonbahar 2017 Tesettür Kap Modelleri Resimli Galerisi


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş