2020’nin En Şık ve Modern 20 Mutfak Modeli

0

İşlevsel, şık ve modern tasarımlardan oluşan 2020 mutfak modelleri. Mutfağınızı daha şık hale getirebileceğiniz birbirinden farklı yeni mutfak tasarımları

Evlerin en çok vakit geçirilen bölümlerinden biri olan mutfak, dekorasyon anlamında mutlaka iyi olmalıdır.

Hem göze hem de işlevselliğe hitap etmesi gereken mutfaklar için her yıl farklı modeller tasarlanıyor. 2020 mutfak modelleri incelemesi yaptığınızda onlarca farklı model, renk görebilirsiniz.

Eğer mutfağınızı yenilemeyi, değişiklik yapmayı düşünüyorsanız tam zamanı olabilir. Zira 2020 mutfak dekorasyonu kesinlikle çok şık!

Size ilham verecek mutfak önerilerimizle evinize yenilik kazandırabilir, mutfağınızı daha şık hale getirebilirsiniz. Haydi, mutfak modellerini birlikte inceleyelim.

Ada mutfak – Mutfak Adası

Mutfak adası dediğimiz şey, mutfak tezgâhının karşısına paralel olarak konan ve etrafı bağımsız ikinci bir tezgâhtır.

Bu tezgâhın bir bölümünü mermerden bir kısmını ise ahşaptan yaptırarak tezgâh ve masa haline dönüştürebilirsiniz.

Ancak masa olarak kullanabilmek için ekstra bir ahşap detayına girmeden de mutfak adasının bir kısmını yüksek taburelerle çevreleyerek burada yeme içme işlevinizi sürdürebilirsiniz.

Mutfak adası küçük mutfaklara bile uyarlanabiliyor. Fazlasıyla işlevsel olan bu detay, mutfakta yemek pişirmeyi daha keyifli hale getiriyor.

Antrasit Mutfak Modelleri

Mutfak modelleri araştırması yaparken renklere de dikkat edin.

whatsapp-kapida-ode [instagram-feed num=6 cols=2 showheader=false  buttontext="Daha Fazla Ürün" buttoncolor=#ff1493 showbutton=true showfollow=false]

Eğer mutfağınız küçük ya da darsa size önerimiz beyaz renk mutfak tercih etmeniz ancak ideal ölçülerde bir mutfağa sahipseniz ve daha modern bir mutfak istiyorsanız antrasit rengini düşünebilirsiniz.

Antrasit renginin hâkim olduğu mutfağınıza, dolap içi akıllı raf sistemlerini de ekleyerek son derece modern bir mutfak oluşturabilirsiniz.

2020 mutfak modelleri bu anlamda modern çözümlerle dolu.

Country Mutfak Modelleri

2020 mutfak modelleri listesinde bir Amerikan klasiği yer alıyor.

Ülkemizde de çok sevilen Country mutfak tasarımları Amerika, İngiltere ve Avrupa’da çok sık tercih ediliyor.

İşlemeli dolaplar genellikle beyaz, üst bölümde yer alan dolaplar küçük camları olan pencereli tasarıma sahiptir. Country mutfak tarzı öyle barizdir ki görür görmez dikkatinizi çeker.

İşlevsellik ve şıklık anlamında fikrimizi sorarsanız kesinlikle şahane bir mutfak modeli olduğunu söylemeliyiz.

Parlak Mutfak Modelleri

Mutfağında ışıltıyı, gün ışığını görmek isteyenler için parlak kapaklara sahip beyaz ya da farklı renklerde mutfaklar öneriliyor.

2020 mutfak modelleri arasında da göreceğiniz bu tip mutfaklar lake olmak üzere birçok malzemeden üretilebiliyor.

Kapaklar parıldayan yapısıyla mutfaktaki ışığı artırıyor. Modern bir yorumla mutfağınıza şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Sipariş